ZVANIČNO SAOPŠTENJE "HURRICANE" ZBOG DRAME SA KARLEUŠOM: Otkriveni svi dogovori sa Futom, čeka se HITNA Jelenina reakcija!

Autor:

Zabava

10.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa ,,Hurricane" izdala je zvanično saopštenje povodom pesme ,,Runde"!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE "HURRICANE" ZBOG DRAME SA KARLEUŠOM: Otkriveni svi dogovori sa Futom, čeka se HITNA Jelenina reakcija!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Antonio Ahel/ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da će mlada muzička grupa ,,Hurricane" objaviti pesmu pod nazivom ,,Runde", a nedavno se na društvenim mrežama pojavila ista pesma u izvedbi pevačice Jelene Karleuše

Iz PR tima muzičke grupe ,,Hurricane" stigla je zvanična izjava o pesmi ,,Runde", koju vam prenosimo u celosti:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Iz moralnih obaveza i poštovanja prema izvođačima koji su puštali demo verzije, kao i vlasnika pesme, nismo hteli objavljivati demo verziju niti praviti medijsku ,,frku" bez potrebe jer to pokojni Laća, tekstopisac ove pesme, ne zaslužuje. On je tekstopisac i prve pesme grupe Hurricane ,,Favorito" sa kojom se grupa proslavila, tako da nam je bila želja da ,,Runde" budu naše. Od strane nas neće biti bilo kakvog raspravljanja, niti smo znale da je nekome drugom zvanično ranije prodata pesma, a pogotovo ne jednoj od naših idola Jeleni Karleuši. Mi kao grupa, zajedno sa našim timom sa kojim sarađujemo, ne želimo polemisati oko ovog projekta u bilo kom negativno kontekstu, pogotovo ne sa muzičkom zvezdom kakva je Jelena Karleuša. Pesma je zvanično naša, što potvrđuju sva pravna dokumenta koja postoje u vezi nje. Ako nas Jelena pozove da gostujemo na njenim nastupima, vrlo rado ćemo je zajedno pevati kao što su se i prethodne članice ranije odazvale njenom pozivu. Nije nam ispod časti biti njena predgrupa. Verujemo da će publika i naši fanovi uživati u ovoj pesmi jer pesma ,,Runde" to zaslužuje." - zvanično saopštenje je grupe ,,Hurricane".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading