JOVANA JEREMIĆ U NOVOM FILMU "BOJ NA KOSOVU"! Nakon kostima carice Milice, svi žele voditeljku Pinka u ulozi SRPSKE VLADARKE (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bila njena prva uloga na velikom platnu!

JOVANA JEREMIĆ U NOVOM FILMU "BOJ NA KOSOVU"! Nakon kostima carice Milice, svi žele voditeljku Pinka u ulozi SRPSKE VLADARKE (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić kao carica Milica

Popularna voditeljka Jovana Jeremić snima džinglove za novu sezonu svoje autorske emisije "Novo jutro", koja počinje u septembru, a kako je otkrila, ovog puta je izabrala temu srpskih heroja i herojina. Upravo zbog toga, Jeremićeva se nedavno snimila kao vojvoda Živojin Mišić i citirala njegove reči, a zatim se prerušila u caricu Milicu. Ove transformacije izazvale su veliku pažnju i reakcije na društvenim mrežama, da bi se pojavila i informacija da bi zaštitno lice televizije Pink uskoro mogli videti na velikom platnu.

Naime, kako se navodi, ljudi su bili toliko oduševljeni njenim oživljavanjem čuvene istorijske ličnosti, te su zaključili da bi Jovana bila idealan kandidat za novo ostvarenje čuvenog filma "Boj na Kosovu".

Nakon ove informacijce, voditeljka Pinka se oglasila i istakla da bi pristala na ovaj izazov, kao i da bi joj bila čast da se prvi put pojavi na filmu u tako značajnoj ulozi za srpski narod.

- Naravno, pristala bih na ulogu carice Milice. Ako bi me pozvali, zašto se ne bih našla u novom filmskom ostvarenju o boju na Kosovu. Volela bih da to bude moja prva velika uloga na srpskom filmu, ili možda stranom, nisam sigurna još ko će producirati taj film, ali naravno da bih pristala. Ja sam želela i trebalo je da upišem glumu, spremala se u Valjevu kod jednog našeg poznatog glumca, međutim, majka mi nije dozvolila da krenem tim putem. Tako da sam ja nesuđena glumica i ne treba da vas čudi sve ovo što ćete videti u ovim džinglovima - istakla je Jeremićeva za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić kao carica Milica

Podsećanja radi, nakon što je snimila najavu za jutarnji program u kostimu carice Milice, Jovana Jeremić se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? Kosovo je mesto sa koga se Srbija penje u nebo! Kosmet je srce Srbije! Lazar na Kosovu nije poginuo da se otimamo oko njegove krune, već je poginuo da opstanemo oko njegove glave. Koju Srbiju želite? Srbiju koja se ne brani dok je seku? Srbiju koja žmuri i ćuti dok je pale? Koju drugi po svojim merama kroje? Kojoj drugi kažu šta da seje i žanje? Šta od koga da kupuje i kome da prodaje? Za Srbiju koja zaboravlja sopstvenu decu, svoje junake i svoje mučenike? A obuva, odeva, hrani i slave one koji sanjaju da je sahrane? Ne jedanput, one koje smo nbahranili i napili, one čije smo konje pojili, žedne su nas preko vode preveli! Za koju ćete se Srbiju odlučiti? Carica Milica - napisala je popularna voditeljka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading