PRELOMNI TRENUTAK U VEZI JOVANE JEREMIĆ I BOGATOG BIZNISMENA! Voditeljka saznala ključni detalj o Draganu!

Autor:

Zabava

15.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena najveća tajna o odnosu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića

PRELOMNI TRENUTAK U VEZI JOVANE JEREMIĆ I BOGATOG BIZNISMENA! Voditeljka saznala ključni detalj o Draganu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić, poznata javnosti kao voditeljka, nedavno je otkrila detalje svog romantičnog odnosa sa preduzetnikom Draganom Stankovićem, ističući da je reč o ljubavi njenog života. Njihova veza je, kako Jovana ističe, započela neobičnim susretom pre tri godine, kada je Dragan, kako kaže, već počeo da "plete mrežu oko lavice".

- Neke susrete duše ugovore pre nego što se sretnu. Pre 3 godine, 2021. moj lav je već počeo da plete mrežu oko lavice. Kad nismo ni slutili da ćemo biti zajedno. Ja njega nisam poznavala. Prišao mi je čovek na rođenju 6. deteta mog prijatelja da me pozdravi i slika se sa mnom. Posle 2 godine, Bog nas je spojio na samo njemu znan način. Prvo kroz bozićnu emisiju, dukat i Draganovu želju za 2023. da sretnem večnu ljubav. Onda smo se posle 6 meseci sreli na rođendanu mog prijatelja, gde sam ja njega primetila, jer je bio prezgodan, a sam. Gledao je samo u čašu sa vinom i potpuno nije bio prisutan u sali. Ja sam uvek volela povučene muškarce. Mirne, a moćne u svojoj mirnoći. Da ih ništa ne interesuje na prvi pogled, ali u stvari unutra se krije vulkan, a spolja je led.

 

 

- Bio je odsutan i nije želeo ni sam kim da razgovara. U svojim mislima. Tada sam pomislila u sebi da ja moram da dođem do ovog muškarca. Otišla sam posle rođendana kod prijatelja i tražila da zove "zgodnog baju koji nije j....živu silu oko njega" da ga pitamo kad je rođen... Kad je rekao Lav, sve ostalo je istorija. Ja sam ga zvala na večeru. Rekao je da ne može to veče jer igra tenis, već da može u četvrtak. Tako je i bilo. Ostalo je istorija... - opisala je odnos Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading