TRUDNA DANICA KRSTIĆ! Pevačica napravila spektakularnu žurku, pa otkrila POL DETETA!

Autor:

Zabava

18.08.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Krstić i njen suprug proslavljaju srećnu vest!

TRUDNA DANICA KRSTIĆ! Pevačica napravila spektakularnu žurku, pa otkrila POL DETETA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Danica Krstić je prošle godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, ali to nije jedina velika vest koju je imala u proteklom periodu. Naime, Danica je u blagoslovenom stanju i sa svojim suprugom Nikološekom čeka bebu. Ova srećna vest je objavljena na njenom Instagram profilu uz snimak otkrivanja pola deteta, a Danica je izgledala presrećno, ne skidajući osmeh sa lica. Plavi baloni su pokazali da pevačica čeka sina, a snimak je raznežio brojne pratioce.

Danica je otkrila da se sve promenilo tek iza njenog venčanja, ističući da je sa suprugom već živela 4 godine pre braka. Kada je reč o njihovom poznanstvu, pevačica je otkrila da se zaljubila na prvi pogled, a isto se desilo i njenom suprugu. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno, kada im se pridružio zajednički drug na njihovom prvom dejtu. Danica je ispričala da je pomislila da je Nikola "promašio hodnik" kada je prvi put ušao u prostoriju, ali se ipak zaljubila na prvi pogled.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danica Krstić

 

Danica je naglasila da se njihova ljubav razvila vrlo brzo, te su se već sutradan dopisivali preko Instagrama, a prvi dejt je samo potvrdio iskru koja je planula između njih. Pevačica je takođe istakla da je venčanje bilo kao "papir" i da je trebalo da se organizuje veliko veselje za porodicu i prijatelje, jer "mi Srbi volimo velika veselja".

Ovo će biti novo poglavlje u životu Danice Krstić, pevačice koja je do sada bila poznata po svojim muzičkim dostignućima. Međutim, sada će se fokusirati na svoju porodicu i na dolazak bebe koju sa nestrpljenjem iščekuje zajedno sa suprugom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading