ŠOK TRANSFORMACIJA! Naša pevačica preko NOĆI donela ODLUKU - Ruža Rupić više ne izgleda OVAKO!

Autor:

Zabava

17.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupić napravila šok transformaciju!

ŠOK TRANSFORMACIJA! Naša pevačica preko NOĆI donela ODLUKU - Ruža Rupić više ne izgleda OVAKO!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznata pevačica Ruža Rupić juče je proslavila svoj 23. rođendan, a svoje fanove je iznenadila objavom rođendanskih fotografija na kojima se vidi da je promenila boju kose. Umesto prepoznatljive plave kose, Ruža sada nosi tamno braon nijansu, što je izazvalo veliko interesovanje među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Pevačica je odlučila da svoj rođendan obeleži ne samo kao još jednu godinu života, već i kao vreme za promene. Njenom odlukom da promeni boju kose želela je da istakne da ulazi u ozbiljniju fazu svog života, te da je vreme za nove početke i ozbiljnije stvari. Ova promena je izazvala dosta komentara među njenim fanovima, koji su se podelili u mišljenjima o novom izgledu pevačice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Nakon što je objavila fotografije sa novom bojom kose, fanovi su se počeli javljati sa čestitkama povodom rođendana, ali i sa komentarima o promeni izgleda. Mnogi su pohvalili Ružinu hrabrost da napravi ovakav korak, dok su drugi izrazili nostalgiju za njenom prepoznatljivom plavom bojom kose. Ipak, većina je podržala pevačicu u odluci da napravi promenu i istakla da joj odlično stoji nova boja kose.

Pored promene boje kose, Ruža je proslavu rođendana provela u krugu porodice i prijatelja. Na društvenim mrežama je podelila delove svog slavlja, gde se videlo da je uživala u torti, poklonima i druženju sa najbližima. Pevačica je zahvalila fanovima na lepim željama i podršci, ističući da se raduje novim izazovima i projektima koji je očekuju u narednom periodu.

Ružina odluka da promeni boju kose definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i njenih fanova, te će svakako biti zanimljivo pratiti kako će ova promena uticati na njenu karijeru i dalje korake u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading