TEA TAIROVIĆ PUKLA ČITAVO BOGATSTVO NA LUKS STAN? Pevačica pazarila skupocenu nekretninu u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

18.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović iskeširala luksuzan stan u Crnoj Gori!

TEA TAIROVIĆ PUKLA ČITAVO BOGATSTVO NA LUKS STAN? Pevačica pazarila skupocenu nekretninu u Crnoj Gori!

Foto: Republika

Tea Tairović, jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni, pokazuje da njen uspeh ne zavisi samo od muzike. Naime, nedavno je otkrila da je, osim što je sebi obezbedila nekretninu u Beogradu, rešila da uloži u nekretninu i u Crnoj Gori, tačnije u prelepom mestu Luštica.

Prema informacijama koje su objavljene u medijima, njen stan još uvek nije potpuno završen, ali se intenzivno radi na njegovom završavanju. Planira se da Tea već od sledeće godine može da uživa u svom novom domu u Crnoj Gori. Ova vest sigurno raduje sve njene fanove koji će biti srećni da čuju da njihova omiljena pevačica ima priliku da uživa u zasluženom odmoru u ovom prelepom mestu, piše Kurir.

Foto: instagram.com/printscreen

Tea Tairović na plaži

 


Iako je Tea jedna od najtraženijih pevačica na sceni, ona se ne voli da se hvali svojim uspesima i posedima. Ipak, njen trud i rad svakodnevno daju rezultate, te je logično da može da sebi priušti luksuz kao što su nekretnine u prestižnim mestima. Ranije je pisano o tome da će Tea ove godine zaraditi impresivnih 670.000 evra, što pokazuje koliko je njen rad cenjen i koliko je popularna među publikom.

Tea Tairović je primer kako se vredan rad i talenat mogu isplatiti, a njena odluka da investira u nekretnine pokazuje da razmišlja i o dugoročnim ulaganjima. Sa nestrpljenjem se očekuje završetak njenog stana u Crnoj Gori i sigurni smo da će Tea uživati u svim blagodetima koje joj pruža njen uspeh.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading