NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE GODINA KARLEUŠA NAPUNILA: Oglasio se OVAJ muškarac, njegove reči je dovele do SUZA!

Autor:

Zabava

17.08.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikad bolje nije izgledala!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE GODINA KARLEUŠA NAPUNILA: Oglasio se OVAJ muškarac, njegove reči je dovele do SUZA!

Foto: instagram.com/karleusastar

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas puni 46 godina, a mnogi se slažu da nikad bolje nije izgleda. Pevačica, koja je rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, dobila je gomilu čestitki od prijatelja i fanova, koje je redom krenula da deli na društvenoj mreži Instagram.  

Posebno se izvdojila čestitka njenog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića, koji je objavio sliku sa njenog nastupa na kom je promovisala albume "Alpha" i "Omega".

- Srećan rođendan mojoj Zvezdi najsjajnijoj, mom Anđelu dobrom sa druge planete. Želim ti da nadmašiš sebe u svoj sjaju, da si zauvek broj jedan i da slavimo uspehe, bes i moć. Čuvam te i volim beskonačno. Tvoj Z - napisao je Birtašević, što je Karleušu raznežilo.

Jeleni je stigao i buket crvenih ruža na kućnu adresu.

- Srećan rođendan. Jelena, želimo ti sve najlepše! Puno uspeha, sreće, ljubavi i da ti se sve želje ostvare jer to zaslužuješ - glasila je poruka koja je stigla uz predivan buket.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša dobila buket cveća

Podsećanja radi, Jelena je ranije nahvalila Zorana što je uz nju bio u najtežim trenucima.

- Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat - napisala je Jelena jednom prilikom o Birtaševiću na društvenoj mreži Instagram.

- Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki - napisala je Karleuša o Zoranu jednom prilikom.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading