KARLEUŠA RAZMONTIRALA TOPALKA: On je nepismeni NESREĆNIK, krade od države, a PRETI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.08.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda uništila folkera javno zbog protesta koji je predvodio!

KARLEUŠA RAZMONTIRALA TOPALKA: On je nepismeni NESREĆNIK, krade od države, a PRETI! (GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Pavišić/Vladimir Lukić

Rat muzičke zvezde Jelene Karleuše i folkera Milana Topalovića Topalka traje od 2022, kad je pevačica urnisala kolegu zbog toga što je u šumi ubijao nedužne životinje. Sinoć mu se putem storija na društvenoj mreži Instagram obratila zbog protesta koji je održan 10. avgusta, a koji je on predvodio. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša nije štedela Topalka

Karleušino obraćanje prenosimo u celosti.

- Upravo sam odgledala najbizarniji video u svom životu. Anonimni folk pevač zvani "Topalko" ili kako god se pretećim tonom i s ovakvom facom obraća predsedniku države i poručuje mu da će ga, citiram "pobediti". Razumem ja da svaki nebitni i neuspešni kurton s dijagnozom, koji u životu nije postigao ništa i koji nije završio ni osnovnu školu, može da se obrati i predsedniku jer se to zove demokratija, ali gde je granica? Evo da i ja iskoristim moje demokratsko pravo, pa da pitam "Topalka": "Da li si ti pri sebi, budalo jedna bizarna?!" Misliš da sam zaboravila masakr životinja, kada si iz zabave ubijao i hvalio se slikama leševa nedužnih bića. Sa sve tom odvratnom facom?! Kome ti pretiš, nepismeni nesrećniče?! Predsedniku države?! Pobediti predsednika države u čemu?! Indijancu, ti nisi mogao da pobediš ni u "Zvezdama Granda"! Čuj pobediš, služio si krug, dva za sprdačinu! Nisi uspeo da pobediš i pročitaš lektiru za sedmi razred, a o jednačinama da ne govorim! U ovoj jednačini obe nepoznate glase: "Ko je ova budala?!" Nisi nikad porez platio, lopove! Zašto kradeš ovu državu, a obraćaš se predsedniku? Koja je oznaka za litijum, orangutanu - započela je Karleuša, pa nastavila:

- Nisi dobacio do časova hemije, a da te ne pitam ni o Mendeljejevoj tablici. Ali si dobacio do silovanja u svom selu, kao i do svih poroka s vrlo jasnim hemijskim sastavom. Ovo je moja zemlja, ja sam u ovoj zemlji vrlo popularna, za razliku od tebe, uspešna i plaćam porez. Pa te s pravom pitam: "Ko ti je dao pravo da izlaziš na ulicu mog Beograda (imaš svoje selo), praviš nered, blokiraš put, pretiš predsedniku koji je izabran od naroda i brukaš muzičku profesiju, nazivajući sebe pevačem." Ti nisi nikakav pevač jer niko ne zna za tvoje pesme, pa ni ti koji te pale kao majmuna da si bitan (a smeju ti se iza leđa). Odjebi od mog grada, od naših ulica, a vala i od predsednika jer ne možeš cipele da mu čistiš, luzeru. Ostavi ljude koji su stručni da se bave temama koje ti ne možeš na papiru da pročitaš jer ričeš još uvek! Neće ni meni ni ovom narodu jedan ubica i silovatelj sa sedam razreda da glumi ludilo! Marš u jazbinu iz koje si izmileo i ne ubijaj životinje. Pročitaj neku knjigu. Počni od "Kako se bezbolno udaviti u septičkoj jami" - poručila je ona, pa objavila još nekoliko storija, koje možete videti u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Moravka

13.08.2024 08:43

BRAVO JELENA ,SVE TACNO ZA BUDALETINU TOPALKA.PO ZAKONU BI TREBALO ZABRANITI VREDJANJE PRESEDNIKA I SVE DRZAVNE ORGANE:((((

Odgovori 11 9