IMAM PODRŠKU NARODA: Karleuša surovo iskreno o Desingerici, reper joj HITNO odgovorio!

Autor:

Zabava

12.08.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Despić nahvalio našu muzičku zvezdu!

IMAM PODRŠKU NARODA: Karleuša surovo iskreno o Desingerici, reper joj HITNO odgovorio!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA images

Muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć se pojavila na gala proslavi rođendana svoje prijateljice i koleginice Milice Pavlović. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a Jelena je otkrila predstavnicima sedme sile šta misli o nastupima Dragomira Despića Desingerice, koji su ovih dana jedna od glavnih tema u regionu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Karleuša je sinoć govorila i o Desingerici

- Biću surovo iskrena, on ima super energiju, ima energiju koja definitivno privlači publiku magično, ima i u Americi raznih vrsta izvođača, i publika je ta koja želi ili ne želi, puno polemike je za i protiv. Stvar je kako ćeš vaspitati dete, da li će neko da mu pljune u usta ili neće, ali svakako je zanimljivo pogledati kako on to radi, kada kažu da neće neko dete pljunuti, tvoje dete samo ne treba da bude u prvom redu, ali svakako je zanimljivo gledati. Nije problem u njemu, nije vaspitač dece, moje ćerke će moći da idu da vide šta god žele, ali ja ih vaspitavam šta treba - objasnila je Jelena o Desingerici. 

Nije prošlo mnogo vremena, a Desingerica je odgovorio Karleuši.

- To je potpuno normalno razmišljanje, niko nije silom doveden na moj nastup, svako bira kakvu će muziku da sluša. Jeste da je moja muzika drugačija, i jeste Amerika. Drago mi je da to ljudi shvataju, a i sve više moje kolege s javne scene. Narod je to odavno shvatio, pa zato imam i toliku podršku naroda. Jelena to može da shvati jer i ona ima svetski pristup tom poslu i šoubiznisu. Normalno da mi je drago kada neko prepozna i podrži moj rad - rekao je Desingerica za Alo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Desingerica odgovorio Karleuši

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading