ZVANIČNO SAOPŠTENJE POLICIJE O SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI TONIJA BIJELIĆA! Bivši muž Dragane Mirković nije bio sam u automobilu!

Autor:

Zabava

16.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić učestvovao u sudaru skupocenog automobila vrednog pola miliona evra:.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE POLICIJE O SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI TONIJA BIJELIĆA! Bivši muž Dragane Mirković nije bio sam u automobilu!

Foto: ST/Dragan Kadić/

Toni Bijelić, bivši suprug pevačice Dragane Mirković, nedavno je bio u centru pažnje nakon dramatične saobraćajne nesreće koja se dogodila u Opatiji. Naime, Toni je upravljao svojim blindiranim Rols Rojs automobilom vrednim oko pola miliona evra kada je došlo do sudara koji je prouzrokovao značajnu materijalnu štetu na vozilu. Srećom, niko nije ozbiljno povređen, ali je automobil pretrpeo procenjenu štetu od oko 100.000 evra.

Toni Bijelić nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće, ali na sreću, niko nije ozbiljno povređen. Ipak, sam Tonijev automobil je pretrpeo značajnu štetu, a situacija je mogla da se završi tragično da je sudar imao drugačije posledice.

Prema saopštenju Policijske uprave, vozač nemačkog vozila koji se pretpostavlja da je bio Toni, udario je u parkirano vozilo, izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila. Nakon nesreće, vozač je napustio mesto događaja bez ostavljanja kontakt podataka, ali je kasnije došlo do obrta u istrazi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/

 

 

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba. Sledećeg dana u Policijsku upravu Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću - navode u saopštenju.

- Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima, dok je 36-godišnjak u vreme kad se saobraćajna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu - stoji u nastavku saopštenja, kako prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading