IZNENADA PREMINUO BIVŠI SUPRUG NAŠE POZNATE GLUMICE! Tragična vest zaprepastila javnost!

Autor:

Zabava

16.08.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Mančić i pokojni Bojan Dedić dugo su se borili za potomstvo, a Anita je uvek otvoreno govorila o njihovoj borbi.

IZNENADA PREMINUO BIVŠI SUPRUG NAŠE POZNATE GLUMICE! Tragična vest zaprepastila javnost!

Foto: youtube.com/ K1 Televizija

Grafički dizajner i bivši suprug Anite Mančić, Bojan Dedić, preminuo je ostavljajući iza sebe tugu i sećanja na turbulentnu prošlost, kako prenosi Telegraf. Njihov brak trajao je 22 godine, a iako su se razveli pre nekoliko godina, krah njihove ljubavi uspeli su vešto da sakriju od javnosti.

Nakon razvoda, Bojan je brzo nastavio dalje, te je na svom Fejsbuku objavljivao emotivne statuse koji su ukazivali na to da je pronašao sreću sa drugom ženom. Od marta 2022. godine, pisalo je da je čak bio veren, što je dodatno potvrdilo njegovo nastojanje da krene napred.

Anita Mančić i Bojan Dedić dugo su se borili za potomstvo, a Anita je uvek otvoreno govorila o njihovoj borbi, ističući da joj je suprug pružao veliku podršku. Deset godina je vodila tešku borbu da postane majka, ali nažalost, bezuspešno. Iako su pokušali vantelesnu oplodnju, nisu uspeli da ostvare svoju želju za roditeljstvom.

Republika

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

 

 

Anita je hrabro odlučila da podeli svoj problem sa ženama koje su u istoj situaciji kao ona, ističući važnost informisanja o vantelesnoj oplodnji i podrške koju je pružala drugim ženama. Otvoreno je govorila o normalnosti problema neplodnosti i ohrabrivala druge da se bore i istražuju mogućnosti koje medicina pruža.

Anita Mančić je isticala važnost pronalaženja zadovoljstva u drugim stvarima i prihvatanja životnih izazova. Naglasila je da je život pun različitih teškoća, ali da se u svemu tome može pronaći lepota i zadovoljstvo. Takođe, istakla je divljenje prema svom bivšem suprugu, Bojanu, kao nekome ko ju je najviše razumeo i trpeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading