TONIJU SE "DRMA STOLICA", DRAGANA IMA SVE DOKAZE CRNO NA BELO: "Kad bih vam pokazala..."

Autor:

Zabava

24.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković i dalje nije otkrila kompletnu istinu.

TONIJU SE "DRMA STOLICA", DRAGANA IMA SVE DOKAZE CRNO NA BELO: "Kad bih vam pokazala..."

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Poznata pevačica Dragana Mirković nedavno je priznala da se rastaje od svog supruga Tonija Bijelića, s kojim je provela 24 godine u braku. Njihovo rastavljanje je već duže vreme u javnosti, ali sada su stigle i zvanične potvrde o ovoj životnoj promeni.

Dragana i Toni su već tri godine živeli odvojeno, dok su njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostali sa pevačicom u Austriji. Ova vest došla je nakon što je Marko otpratio oca sa društvenih mreža, što je izazvalo mnogo komentara u javnosti.

Dragana Mirković je nedavno počela drugačije da priča o Toniju, opisujući njihovu vezu na hladan način, što je u suprotnosti sa ranijim bajkovitim opisima njihove ljubavi. Pevačica je ranije često isticala Tonijevu posvećenost i ljubav prema njoj, ali su se stvari očigledno promenile.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Jao, moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - govorila je svojevremeno za "Objektiv".

Na društvenim mrežama pojavila se i stara objava Dragane Mirković u kojoj je čestitala godišnjicu braka sa Tonijem, iako su već bili rastavljeni u to vreme. Ovo otkriće je izazvalo mnogo pažnje i spekulacija u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading