SNEŽANA SAVIĆ ZATEČENA VEŠĆU O SMRTI SINIŠE PAVIĆA: Otkrila TAJNU Topolske 18, koju je ona prvi put otpevala u njegovoj seriji!

Autor:

Zabava

16.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica i glumica u seriji "Srećni ljudi" tumačila lik Maline Vojvodić.

SNEŽANA SAVIĆ ZATEČENA VEŠĆU O SMRTI SINIŠE PAVIĆA: Otkrila TAJNU Topolske 18, koju je ona prvi put otpevala u njegovoj seriji!

Foto: ATA Images, youtube/printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Povodom smrti čuvenog scenariste Siniše Pavića za Republiku se oglasila i Snažana Savić koja je glumila u nekim njegovim ostvarenjima, a publika je najviše vezuje za pesmu Topolska 18, koja je prvi put otpevana u njegovoj seriji "Srećni ljudi".

Kako je kasnije zaživela i u narodu, Snežana je i kao glumica i kao pevačica ostala upamćena po ovoj numeri, koja je nastala na zanimljiv način.

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

Snežana Savić žali za Sinišom Pavićem

Savićeva je za naš portal evocirala uspomene na Pavića i ovim putem izrazila saučešće njegovoj porodici.

- Mene je ova vest zatekla, bio je plodan pisac, napravio je serije koje će trajati i koje se i dan danas repriziraju i dalje imaju veliku gledanost. Mene svi vezuju za tu Topolsku 18, prvi put se čula ta pesma u seriji i nekako se primila - rekla je Snežana za Republiku vidno potresena, te nastavila:

- Siniša će mi ostati u najlepšem sećanju, njegovoj porodici, supruzi Ljilji, sinu, snajki i unucima, mislim da je imao i unuke, iskreno saučešće, mnogo mi je žao. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Savić je svojevremeno otkrila zbog čega je Topolska 18 bila toliko značajna Paviću

Podsetimo, Siniša Pavić bio jedan od najplodotvornijih TV autora u bivšoj Jugoslaviji.

Pisao je scenarija za mnogobrojne domaće serije poput Boljeg života" "Porodičnog blaga" "Vrućeg vetra" i drugih, a scenarista je i filmova "Tesna koža" i "Laf u srcu".

Serija "Srećni ljudi" važi za jedno od njegovih kultnih ostvarenja, te gotovo da nema osobe koja nije naučila čuvenu pesmu "Topolska 18" koju je otpevala Snežana Savić, a koja je obeležila ovu domaću seriju. Ona je tumačila lik Maline Vojvodić u koju se nesrećno zaljubljuje jedan od glavnih junaka Vukašin Golubović. Njihova kratka romansa preti da razori njegovu porodicu, dok Malina sve vreme potajno pati za svojom ljubavlju iz sobe podstanara na adresi, baš kao u pesmi "Topolska 18".

Pevačica i glumica je jednom prilikom ranije otkrila i kako je nastala čuvena pesma.

Naime, u Topolskoj 18 živela je Sinišina supruga Ljiljana Pavić, koja mu je tada bila i pomoćnica u pisanju scenarija, pa mu je ta ulica iz tog razloga bila značajna.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading