GLUMCU SE SLOŠILO NAKON SAZNANJA O SMRTI SINIŠE PAVIĆA! Tika Špic saznao da je ostao bez jednog RODITELJA, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

16.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Tika Špic skrhan zbog smrti Siniše Pavića.

GLUMCU SE SLOŠILO NAKON SAZNANJA O SMRTI SINIŠE PAVIĆA! Tika Špic saznao da je ostao bez jednog RODITELJA, ne može da dođe sebi!

Foto: ATA Images, youtube/printscreen/Kosutnjak film

Glumac Predrag Smiljković, poznat po ulozi Tike Špica u kultnoj seriji "Porodično blago", izrazio je duboku tugu povodom smrti scenariste Siniše Pavića, koji je stvorio jednu od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Smiljković je istakao da je Pavić bio ne samo njegov roditelj na setu, već i podrška svim glumcima, ističući nenadoknadiv gubitak koji je ostavio njegov odlazak.

Siniša Pavić je bio tvorac scenarija za neke od najpoznatijih serija u bivšoj Jugoslaviji, uključujući "Pozorište u kući", "Otpisane" i "Vrući vetar". Takođe, napisao je i scenarije za filmove poput "Tesna koža" i "Laf u srcu". Krajem 80-ih, započinje era Pavićevih celovečernjih serija, koje su imale desetine epizoda i bile emitovane tokom nekoliko godina. Neka od njegovih najpoznatijih ostvarenja uključuju serije "Srećni ljudi", "Stižu dolari" i "Bela lađa". Poslednja serija koju je stvorio, "Junaci našeg doba", premijerno je prikazana od 2019. do 2021. godine, a reprize njegovih serija će sigurno biti gledane još dugo.

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

 

 

- Saznao sam pre pola sata i potresen sam njegovim odlaskom. On je meni bio sve. Taj čovek je meni bio roditelj. Ne samo mene, nego svih glumaca. Bio je tu za sve. Sada je deo nas otišao i to je ta težina koju ćemo da nosimo u ovom trenutku. Takav gubitak za nas je nenadoknadiv. Teško mi je da pričam -  rekao je glumac za Kurir.

Pavićev doprinos jugoslovenskoj i srpskoj televiziji je nemerljiv, ostavljajući iza sebe bogatstvo serija koje su obeležile generacije gledalaca. Njegove priče o porodicama, junacima i svakodnevnim životnim izazovima ostaju deo kulturne baštine koja će nastaviti da živi kroz reprize i sećanja na nezaboravne trenutke koje je stvorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading