MINA LAZAREVIĆ PLAKALA KAO KIŠA ZBOG ODLUKE POKOJNOG SINIŠE PAVIĆA! Njene reči danas kidaju dušu!

Autor:

Zabava

16.08.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Lazarević otkriva tajnu saradnje sa Sinišom Pavićem posle 22 godine!

MINA LAZAREVIĆ PLAKALA KAO KIŠA ZBOG ODLUKE POKOJNOG SINIŠE PAVIĆA! Njene reči danas kidaju dušu!

Foto: ATA Images, youtube/printscreen/RTS Prikazuje

Siniša Pavić, poznati scenarista i reditelj, preminuo je u 92. godini života, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu filmske umetnosti. Jedan od njegovih najznačajnijih doprinosa svakako je serija "Porodično blago", u kojoj je angažovao talentovanu glumicu Minu Lazarević. Njihova saradnja se nastavila i u seriji "Junaci našeg doba", gde je Mina tumačila lik Maje, dok je njenog supruga Velimira igrao Igor Đorđević.

Mina Lazarević je istakla da je bila emotivno dirnuta kada je dobila priliku da ponovo sarađuje sa Sinišom Pavićem posle 22 godine. Ona je naglasila da je Pavić prepoznao karakteristike koje ih definišu i da veruje da će se mnoge žene prepoznati u liku Maje, ističući da je to čuvena ženska osobina da od muškarca stvaramo junaka u svojoj glavi, posebno kada smo mladi. Mina je istakla da takvih brakova ima mnogo više nego što se pretpostavlja i da je to proces koji se odvija tokom godina.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Mina Lazarević

 

Majin lik u seriji "Junaci našeg doba" otvara pitanja o kompleksnosti ženskih emocija i odnosa u braku. Mina Lazarević je svojom izuzetnom glumačkom interpretacijom uspela da dočara suptilnost i dubinu ovog lika, što je naišlo na pozitivne reakcije kod publike. Njena sposobnost da prenese složenost lika Maje dodatno je oplemenila ovu seriju i doprinela njenom uspehu.

 

- Plakalo mi se od sreće što sam ponovo, posle 22 godine, dobila priliku da sarađujem sa Sinišom Pavićem. Siniša je prepoznao ono što nas karakteriše. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Maji upravo zbog te čuvene ženske osobine da od muškarca pravimo junaka u svojoj glavi, pogovo kad smo mladi. Takvih brakova ima mnogo, više nego što možemo da pretpostavimo. I onda ljudi kažu "pa šta bi odjednom". Pa nije odjednom, to se godinama dešavalo - rekla je glumica na konferenciji za medije povodom početka emitovanja serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading