VELIKA TAJNA O PESMI "TOPOLSKA 18" NAPOKON OTKRIVENA: Da li znate ko je ZAISTA živeo na toj adresi?

Autor:

Zabava

22.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Snežana Savić otpevala je pesmu ,,Topolska 18" u seriji ,,Srećni ljudi", a otkriveno je ko je zaista živeo na toj adresi.

VELIKA TAJNA O PESMI "TOPOLSKA 18" NAPOKON OTKRIVENA: Da li znate ko je ZAISTA živeo na toj adresi?

Foto: youtube.com/Snežana Savić

Snežana Savić je postala prepoznatljiva po svojoj ulozi Maline Vojvodić u popularnoj seriji "Srećni ljudi". Njen izvanredan glumački talenat oživeo je ovu likovnu kreaciju na način koji je ostavio dubok utisak na gledaoce širom regiona.

Pored glumačkog angažmana, Snežana Savić je ostvarila značajan muzički uspeh izvodeći pesmu "Topolska 18". Iako je ova numera i danas omiljena među publikom, malo ko zna da je adresa Topolska 18 bila značajna za samog scenaristu Sinišu Pavića, čija je supruga Ljiljana Pavić živela na toj adresi i bila mu pomoćnica u pisanju scenarija.

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Savić u seriji ,,Srećni ljudi"

 


Snežana Savić je u jednom intervjuu podelila svoje mišljenje o estetskim zahvatima, ističući da je suština lepote mnogo dublja od spoljašnjeg izgleda. Otvoreno je govorila o strahu od toga da ne bude "onako kako se očekuje" i istakla da je lepota u oku posmatrača. Njena iskrenost i stavovi o ovim temama privukli su pažnju javnosti i dodatno naglasili njen uticaj kao javne ličnosti.

Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketira i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva... Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora - istakla je nedavno Snežana Savić za Blic.

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Savić intervju

 


Glumica je takođe istakla da je važno prihvatiti promene u percepciji lepote kroz vreme, ističući da je suština lepote mnogo više od fizičkog izgleda. Njen otvoren i iskren pristup ovim temama reflektuje dublje razmišljanje o prihvatanju sebe i drugih u društvu koje konstantno nameće nove standarde lepote.

Snežana Savić je svojom pojavom u seriji "Srećni ljudi" i svojim muzičkim ostvarenjima ostavila neizbrisiv pečat u svetu zabave, dok njeni stavovi o lepoti i starenju predstavljaju inspiraciju mnogima da prihvate sebe onakvima kakvi zaista jesu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading