"BITI VAŠA MAMA JE NAJVEĆI BLAGOSLOV U MOM ŽIVOTU!" Manekenka rasplakala obraćanjem sinovima, nije ni sanjala da će joj se ovo desiti!

Autor:

Zabava

15.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Dejana Živković je podelila fotografiju sa sinom uz emotivnu poruku.

"BITI VAŠA MAMA JE NAJVEĆI BLAGOSLOV U MOM ŽIVOTU!" Manekenka rasplakala obraćanjem sinovima, nije ni sanjala da će joj se ovo desiti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Dejana Živković i njen suprug Filip su nedavno postali roditelji drugi put, pošto su dobili sina kome su dali ime Novak. Dejana se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a Filip, ponosni tata, je stigao po suprugu i sina i osmeh nije skidao. U rukama je nosio korpu za bebu u kojoj se nalazio mali Novak, dok je Dejana nosila buket crvenih ruža.

Ime koje su odabrali za svog sina, Novak, nosi simbolično značenje "da krene sve novo". Ovo ime simbolizuje novo životno poglavlje, nove radosti i nove prilike za celu porodicu.

Manekenka je danas podelila fotografiju sa sinom, uz emotivan opis i poruku koja je raznežila brojne pratioce na njenom Instagram profilu:

- Dok me gledaš svojim nežnim očima, ti i tvoj brat ispunjavate celo moje srce ljubavlju koja se ne može uporediti ni sa čim na svetu. Svaki vaš osmeh, svaki trenutak sa vama, ispunjava me radošću koju ništa drugo ne može doneti. Biti vaša mama je najveći blagoslov u mom životu. Nisam znala šta je prava ljubav i sreća dok vas dvojicu nisam rodila i to se rečima ne može opisati - napisala je Dejana uz fotografiju.

 

 

Podsetimo, Dejana Živković je u braku sa Filipom Simovićem, a njih dvoje žive u beogradskom kompleksu koji važi za najskuplji u gradu. Njihov luksuzni životni stil privlači pažnju javnosti, a sada se u njihovom domu čuje i dečiji smeh, što će sigurno još više ispuniti njihove živote radošću i ljubavlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading