ĐINA DŽINOVIĆ SPUSTILA HALJINU, PA POKAZALA DA NE NOSI DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, šta će joj dečko reći?!

Autor:

Zabava

14.08.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji potez Đine Džinović zapalio društvene mreže!

ĐINA DŽINOVIĆ SPUSTILA HALJINU, PA POKAZALA DA NE NOSI DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, šta će joj dečko reći?!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović godinama unazad intrigira javnost svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Kao ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović, Đina je često tema raznih komentara zbog svojih provokativnih objava. Nedavno je izazvala pravu buru reakcija kada se snimala u beloj haljini sa prorezima, koju je spustila i time pokazala da ne nosi donji veš.

Ova provokativna objava izazvala je žestoke reakcije na društvenim mrežama, a Đina je još jednom potvrdila svoj status jedne od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni.

Poznati pevač Haris Džinović, koji je inače poznat po tome da retko deli informacije o privatnom životu svoje porodice, jednom prilikom je izjavio da ne prati aktivnosti svoje ćerke na društvenim mrežama. On je istakao da mu takav način komunikacije ne odgovara te da bi ga takve objave vređale. Ova izjava dodatno je podgrejala interesovanje javnosti za aktivnosti članova porodice Džinović na društvenim mrežama.

Đinina provokativna objava izazvala je brojne komentare javnosti, pokrenula rasprave o granicama privatnosti i postavila pitanje uticaja društvenih mreža na mlade. Ovakve situacije otvaraju široku debatu o tome koliko su javne ličnosti odgovorne za svoje postupke na društvenim mrežama i koliko utiču na mlade svojim ponašanjem.

U današnjem vremenu, društvene mreže postale su neizostavan deo života mnogih ljudi, a uticaj koji imaju na formiranje stavova i ponašanja mladih postaje sve značajniji. S druge strane, javne ličnosti poput Đine Džinović imaju priliku da utiču na svoje pratioce, ali istovremeno nose odgovornost za svoje postupke i objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading