ŽELJKO MITROVIĆ KUPIO NAJSTARIJE DRVO U EVROPI: Uvozi ga u Srbiju iz ove zemlje, a evo koliko ima godina stablo koje će biti presađeno u "Hram Svetog Žeksa" (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka se pohvalio da je uradio nešto što niko nikad na evorpskim prostorima nije.

ŽELJKO MITROVIĆ KUPIO NAJSTARIJE DRVO U EVROPI: Uvozi ga u Srbiju iz ove zemlje, a evo koliko ima godina stablo koje će biti presađeno u "Hram Svetog Žeksa" (FOTO)

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Želko Mitrović

Tokom odmora na Azurnoj obali vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović nije samo uživao sa suprugom Milicom Mitrović, već je pokazao da je ljubitelj prirode i da uživa u šopingu.

Naime, vlasnik Pinka je kupio jedno od najstarijih stabala masline u Evropi, staro neverovatnih 1044 godine. Ova neobična kupovina izazvala je pažnju javnosti i postala tema brojnih specijalizovanih portala.


Maslina koju je Željko Mitrović kupio se trenutno nalazi u Italiji, ali će uskoro biti transportovana i presađena u dvorište "Hrama Svetog Žeksa". Ovo stablo će se pridružiti stotinama drugih stabala koje već krase dvorište ovog neobičnog "hrama".

 

 


Mitrović je na svom Instagram profilu podelio vest o svojoj kupovini, ističući da je ova maslina najstarije drvo u Evropi koje je postalo njegovo vlasništvo.

 

 

Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave "biljnim svetom". Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište "Hrama Svetog Žeksa" pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je: "Niko" - napisao je Mitrović.

Takođe, najavio je da će posetiocima biti dozvoljeno da se slikaju pored ovog jedinstvenog drveta, koje je već dovelo do nestrpljenja kod mnogih da što pre vide "Hram Svetog Žeksa".

Brojne čestitke i pozitivni komentari usledili su nakon objave vesti o ovom neobičnom "šopingu" Željka Mitrovića. Mnogi su izrazili oduševljenje njegovom idejom, dok su se pojavili i urnebesni komentari na društvenim mrežama.

Očigledno je da je Željko Mitrović odlučio da uloži u očuvanje prirode i bogatstvo biljnog sveta, pritom privlačeći pažnju javnosti na jedan jedinstveni način.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading