DŽEHVA, IMAŠ LI MERU?! Teodora totalno otišla u EKSTREM, fanovi je mole da se zaustavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović napravila haos novim objavama na Instagramu.

DŽEHVA, IMAŠ LI MERU?! Teodora totalno otišla u EKSTREM, fanovi je mole da se zaustavi! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović ponovo je privukla pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom koju je nedavno podelila na svom Instagram profilu. Teodora neprestano putuje i svakodnevno se trudi da fanove obraduje novom objavom, a mnogi korisnici Instagrama su se zapitali da li pevačica ima neku meru i granicu, s obzirom da je svaka njena nova fotografija provokativnija od one prethodne.

Pevačica je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu i pokazala izvajano telo, na kom vredno radi, a rezultat silnog odricanja definitivno se primećuje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

 

Uzbuđenje oko Teodorine fotografije dodatno je pojačano činjenicom da je pevačica ove godine otputovala na letovanje sa novim dečkom. Nakon što je nekoliko meseci u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecom, Teodora i dalje vešto krije svoju vezu od javnosti. Međutim, nedavno su ih paparaci uhvatili zajedno na odmoru, a snimak njih dvoje na plaži pojavio se na Tiktoku. U videu, par uživa na ležaljkama, ostavljajući fanove u znatiželji o njihovoj tajnovitoj vezi.

Teodorine provokativne fotografije i tajnovita veza s Maticom Rebecom nastavljaju da intrigiraju njene pratioce, dok se javnost sa nestrpljenjem pita da li će pevačica uskoro otkriti više detalja o svom ljubavnom životu.

- Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam - izričita je bila Džehverovićeva na pitanje Ognjena Amidžića na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading