ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ČUVENOG HARMONIKAŠA: Mirko Kodić se raspametio kad je Nole od njega TRAŽIO USLUGU!

Autor:

Zabava

14.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar se prijatno iznenadio koliko je najbolji teniser sveta neposredan u komunikaciji.

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ČUVENOG HARMONIKAŠA: Mirko Kodić se raspametio kad je Nole od njega TRAŽIO USLUGU!

Foto: Profimedia, ST/Vladimir Lukić

Poznati harmonikaš Mirko Kodić nedavno je imao priliku da se upozna sa najboljim teniserom svih vremena, Novakom Đokovićem, prilikom slavlja koje je organizovano u čast naših sportista nakon Olimpijskih igara u Parizu.

Kodić je otkrio da je Novak veoma komunikativan i srdačan u neposrednom razgovoru, te istakao da mu je priredio veoma prijatno iznenađenje.

Novak je predivan dečko, jako komunikativan. Rekao mi je: "Legendo, drago mi je što mogu da te upoznam". Rekao sam da je meni još draže što mogu njega da upoznam. Razmenili smo po neku reč i brojeve telefona. Pitao me je da li može da me pozove kad ima neku privatnu proslavu. Rekao sam mu - uvek za takvog velikana - ispričao je Mirko kako je izgledao njegov prvi zvanični susret sa Đokovićem.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mirko Kodić kaže da je ponosan na naše olimpijce

Pored susreta sa Novakom Đokovićem, Mirko Kodić se takođe susreo sa Ivanom Španović, koju je opisao kao pametnu, finu i lepu devojku.

Takođe, družio se sa Zoranom Arunović i Damirom Mikecom, ali je najviše vremena proveo sa Novakom i Bogdanovićem, koji su ga srdačno dočekali aplauzom i iskazali svoje divljenje prema njemu. Mirko je istakao da su ovi sportisti za njega ponos Srbije, te da je ovo susret bio uzajamno iskazivanje ponosa za svoje zemljake.

- Bogi je takav dečko! On je božiji dar. U stvari, kad sam ušao u salu s namerom da upoznam ja njih, oni su me dočekali aplauzom. Vikali su: "Legendo naša". Baš sam se iznenadio koliko su želili da se fotografišu sa mnom, normalno i ja sa njima. Oni su za mene ponos Srbije! To je bilo nešto uzajamno, susret ponosa Srbije, s obzirom na to da sam ove godine dobio Orden Republike Srbije, zlatnu medalju - zaključio je čuveni harmonikaš za Telegraf.

Republika

Foto: Wallpaper flare, Starsport,Tanjug/Strahinja Aćimović/AP, Shutterstock, Tanjug/AP Photo,

Mirko Kodić je osim Novakom, oduševljen i Ivanom Španović, kao i Bogdanom Bogdanovićem

Mirko Kodić je izrazio svoje oduševljenje susretom sa Novakom Đokovićem i ostalim srpskim sportistima, ističući da je ovaj susret za njega bio poseban, pogotovo imajući u vidu činjenicu da je ove godine dobio Orden Republike Srbije i zlatnu medalju.

On je naglasio koliko mu znači podrška i divljenje koje je dobio od ovih sportista, te kako smatra da su oni pravi ponos Srbije.

Ovo slavlje je definitivno ostavilo dubok utisak na Mirka Kodića, a susret sa Novakom Đokovićem će ostati u njegovom sećanju kao jedno od najdragocenijih iskustava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading