OGLASILA SE DANICA CRNOGORČEVIĆ NAKON NASTUPA SA NOVAKOM! Najboljem teniseru svih vremena UPUTILA MOĆNU PORUKU!

Autor:

Zabava

13.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trenutak kamere nisu zabeležile!

OGLASILA SE DANICA CRNOGORČEVIĆ NAKON NASTUPA SA NOVAKOM! Najboljem teniseru svih vremena UPUTILA MOĆNU PORUKU!

Foto: Instagram.com/Даница Црногорчевић - Danica Crnogorcevic

Danica Crnogorčević, koja je poznata kao jedna od omiljenih pevačica našeg najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića, nastupila je sinoć na posebnoj proslavi povodom izvanrednog uspeha naših sportista na Olimpijadi u Parizu.

Ova svečanost održana je ispred Starog dvora u Beogradu, a potom i u prestižnom prestoničkom klubu. Okupljeni sportisti i narod su imali priliku da uživaju u njenom emotivnom nastupu.

Tokom svog nastupa, Danica je posebno uputila toplu poruku porodici Đoković. Sa puno osećaja i zahvalnosti, obratila se Novaku, njegovoj supruzi Jeleni i njihovoj porodici.

- Hvala vam još jednom na svemu! Hvala vam što ste nam osvetlali obraz. Dragi Novače, draga Jelena, vi ste naš ponos. Hvala vam mnogo na svemu, ovde smo zbog vas da proslavimo Gospoda koji vam je dao tu snagu koju imate - rekla je Danica.

Ovim rečima Danica je izrazila duboko poštovanje i zahvalnost prema njima zbog njihovih postignuća. Nakon toga, posvetila im je pesmu "Govori gospode", dodatno upotpunjujući emotivni ton večeri.

 

 

Nakon što je proslava završena, Danica je želela da podeli svoje najtananije emocije i putem društvenih mreža. Na svom Instagram profilu obratila se Novaku Đokoviću sa moćnom porukom.

- Čast - našisala je kratko i jasno Danica, i uz to je podelila fotografiju sa Novakom. Ovaj gest pokazuje njeno duboko poštovanje i zadovoljstvo što je imala priliku da učestvuje u ovom važnom trenutku, zajedno sa jednim od najvećih sportskih junaka svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading