ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA SE SLOMILA NAD STARIM FOTOGRAFIJAMA! Đina javno priznala - RAZDVOJENOST JE RAZJEDA!

Autor:

Zabava

13.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno pati za ovim periodom!

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA SE SLOMILA NAD STARIM FOTOGRAFIJAMA! Đina javno priznala - RAZDVOJENOST JE RAZJEDA!

Foto: Instagram.com

Đina Džinović, ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića, često se nalazi u centru pažnje javnosti zahvaljujući svojim provokativnim izdanjima i aktivnostima na društvenim mrežama. Nedavno je Đina još jednom privukla značajnu pažnju, kada je na svojim profilima na društvenim mrežama podelila detalje o svom trenutnom ljubavnom životu, otkrivajući svog novog dečka, kome još uvek krije identitet.

Foto: Instagram.com printscreen

Đina sa dečkom

Đina trenutno uživa u romantičnom odmoru sa svojim partnerom, a na društvenim mrežama redovno deli fotografije koje prikazuju koliko su ona i njen dečko bliski i prisni i koliko uživaju na egzotičnoj destinaciji. Njihovi zajednički trenuci zrače srećom i intimnošću, što je jasno uočiti na slikama koje Đina objavljuje.

Međutim, pored radosti koju pokazuju njihove zajedničke slike, jedna fotografija je posebno zaintrigirala njene pratioce. Naime, Đina je objavila fotografiju na kojoj se može videti kako pati zbog toga što je trenutno odvojena od svog ljubimca, psa.

Na slici koju je objavila istaknuto je koliko se vlasnik rasplače na period kada je pas bio tek štene, što očigledno pokreće i njene emocije i nostalgiju za prošlim vremenima.

Ova objava dodatno pokazuje da Đina, iako uživa u trenutnim romantičnim trenucima, još uvek najviše voli svog ljubimca, koji je očigledno značajan deo njenog života. Dok se odmara i uživa u vezi sa svojim novim partnerom, ona ne zaboravlja na ljubav i brigu koju ima prema svom psu, što je izazvalo reakcije među njenim obožavateljima, koji su se složili sa njenom nostalgijom i osetili jednaku empatiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading