Đina Džinović se ipak PODVRGLA KOMPLIKOVANOM ESTETSKOM ZAHVATU! Javno se obratila DOKTORKI I OSOBLJU!

Autor:

Zabava

15.07.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je mlada influenserka na sebi promenila!

Đina Džinović se ipak PODVRGLA KOMPLIKOVANOM ESTETSKOM ZAHVATU! Javno se obratila DOKTORKI I OSOBLJU!

Foto: Instagram.com

Naslednica pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, pokazala je šta sve ume da uradi u teretani i mnoge tim postupkom ostavila bez reči. Sudeći po komentarima verne armije pratilaca mlade influenserke, nije nikada izgledala bolje.

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

Đina veoma brine o svom izgledu, pa sudeći po objavama, često boravi u teretani, a sada se slikala dok se rastezala nakon treninga.

Očigledno je da Đini treninzi veoma prijaju, pa je uspela da se skroz istegne i napravi špagu.

- Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - kazala je svojevremeno kao gošća emisije "Praktična žena".

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su "hip dips", odnosno udubljenja na kukovima. Ona je odlučila da taj problem reeši, te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom, preneli su svojevremeno domaći mediji.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove, kako bi dobila "Kim Kardašijan efekat". Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Đina je to i sama danas konačno potvrdila.

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

- Pre 3 godine sam uradila svoj prvi estetski zahvat kod najbolje doktorke. Želim ovom prilikom da joj se zahvalim što je bila tu koliko da me spreči u mojim fiks-idejama, toliko da već 3 godine u granicama i izgradnji poverenja radimo na mom fizičkom izgledu uz najlepše rezultate sa velikim zadovoljsvom - priznala je Đina.

Foto:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading