TRUDNA SUPRUGA NAŠEG VATERPOLISTE SE OGLASILA NAKON POBEDE! Veliko iznenađenje sačekalo zlatnog momka! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastopila srca čitave nacije!

TRUDNA SUPRUGA NAŠEG VATERPOLISTE SE OGLASILA NAKON POBEDE! Veliko iznenađenje sačekalo zlatnog momka! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jelena i Nemanja Vico

Reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši zlatnu medalju u vaterpolu. U finalnom meču, srpski vaterpolisti su trijumfovali nad reprezentacijom Hrvatske, uz podršku čitave nacije koja je sa nestrpljenjem iščekivala ishod ove važne utakmice. Ipak, posebnu podršku su im pružili njihovi najbliži članovi porodice, među kojima su se istakle supruge igrača.

Emotivna podrška trudne Jelene 

Jedna od najupečatljivijih gestova podrške došla je od Jelene Vico, supruge vaterpoliste Nemanje, koja se nalazi u poodmakloj trudnoći. Jelena, inače popularna influenserka, aktivno je pratila ovaj važan meč i emotivno reagovala na pobedu svog supruga. Na društvenoj mreži Instagram, Jelena je objavila fotografiju sa Nemanjom uz poruku ispunjenu ljubavlju:

Foto: Instagram/cobeliks

Stori Jelene Vico

- Volim te - napisala je kratko Jelena uz dodatak stikera crvenog srca. Ovo emotivno iznenađenje je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokazao koliko je podrška porodice važna za sportiste u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

Ovaj emotivni gest trudne supruge našeg zlatnog momka dodatno je istakao važnost podrške porodice u životu sportista, posebno u trenucima kada se bore za najveće sportske uspehe. Njena javna podrška suprugu Nemanji oduševila je mnoge, a njihova ljubavna priča dobila je posebnu pažnju javnosti.

Ova pobeda je donela veliku radost i ponos čitavoj naciji, ističući Srbiju kao vodeću silu u svetskom vaterpolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading