OVAKO SU DO ZORE SLAVILI SRPSKI OLIMPIJCI! Nole dizao TRI PRSTA, Jokić padao u TRANS, kapiten Bogi PAO NA GRUDI poznatoj pevačici! (VIDEO)

Autor: A. K. G. / M. P.

Zabava

13.08.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši medaljisti uživali za sve pare nakon svečanog dočeka!

OVAKO SU DO ZORE SLAVILI SRPSKI OLIMPIJCI! Nole dizao TRI PRSTA, Jokić padao u TRANS, kapiten Bogi PAO NA GRUDI poznatoj pevačici! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Sinoć je održan svečani doček naših olimpijaca, nakon čega su sportisti otišli u jedan poznati lokal, gde je nastavljeno slavlje. Olimpijce je zabavljala mlada muzička zvezda Milica Pavlović, koja im se zahvalila u ime sprskog naroda.

- Hvala svim sportistima što nas činite ovako srećnim. U ime svoje porodice, sadadnika i nacije, osećam se ponosnom Srpkinjom - rekla je Milica, koja je atmosferu dovela do usijanja.

 

 

Olimpijci su dobili iznenađenje u vidu torte, a potom se slavlje nastavilo.

Nakon Milice, za naše sportiste zapevao je i Nikola Rokvić. On se našao u osam odabranih pevača koji su zabavljali olimpijce, a posebno je radostan bio njegov prijatelj Novak Đoković. Nole se raspametio kad mu je Nikola ispunio želju i zapevao pesmu "Romanija".

- 'Ajmo, Nole! - poručio mu je Rokvić, a Đoković nije mogao da sakrije emocije.

Nole i njegova supruga Jelena Đoković su među najveselijima na proslavi, a posebno su se razigrali kad je pušten hit devedesetih "Tek je 12 sati". U jednom trenutku, ponesen bitom pesme i dobrom atmosferom, Nole je krenuo da skida majicu, ali se onda ipak zaustavio i nasmejao.

Zapevala je i Danica Crnogorčević, koja je jedna od Noletovih omiljenih pevačica. Otpevala je "Veseli se, srpski rode", a Nole je digao tri prsta u vis i zapevao iz sveg glasa.

Nikola Jokić i Nikola Milutinov pali su u trans kad su začuli pesmu "Je l' Sarajevo gde je nekad bilo".

 

 

Kapiten naše košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović pevao je sa folkerom Milicom Todorović pesmu "Svirajte noćas samo za nju". Bogi je pao u trans, a nakon što mu je Milica dala da otpeva deo pesme, on joj je pao u zagrljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading