UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UPLAKANE MINE NAUMOVIĆ! Supruga Ognjena Amidžića ne može da zaustavi suze!

Autor:

Zabava

10.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Mina Naumović zabrinula je fanove novom objavom.

UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UPLAKANE MINE NAUMOVIĆ! Supruga Ognjena Amidžića ne može da zaustavi suze!

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

Mina Naumović, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, privukla je pažnju javnosti svojim izgledom i izazvala brojne spekulacije o mogućim estetskim intervencijama. Prepoznatljiva po punim usnama, plavim očima i dugoj crnoj kosi, Mina je više puta isticala da je sve prirodno i da nije imala nikakve korekcije na licu ili telu.

Ona svakodnevno trpi torturu na društvenim mrežama i dobija brojne kritike, a nedavno je reagovala zbog spominjanja njenog sina Peruna. Ime koje su Ognjen i Mina Amidžić odabrali za svog sina, Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, odlučila da se obrati putem svog Instagram storija. Njena poruka bila je jasna i direktna, ističući da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka.

Međutim, danas je objavila fotografiju, koja je poprilično zabrinula njene fanove, s obzirom da su Minine oči bile pune suza, što su primetili njeni brojni pratioci na Instagramu. Nije poznato zašto je Ognjenova supruga u ovom stanju i šta je po sredi, ali fanovi su odmah krenuli da je zatrpavaju porukama i pitanjima na ovu temu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading