MINU I OGNJENA AMIDŽIĆA RAZAPELI ZBOG SINA: Voditeljka bljuje vatru, ne može da trpi ovu TORTURU!

Autor:

Zabava

09.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina oštro odgovorila na kritike.

MINU I OGNJENA AMIDŽIĆA RAZAPELI ZBOG SINA: Voditeljka bljuje vatru, ne može da trpi ovu TORTURU!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ime koje su Ognjen i Mina Amidžić odabrali za svog sina, Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Ime potiče od staroslovenskog boga groma i neba, koji je bio vrhovni bog kod starih Slovena. Interesantno je da je Perun bio i inspiracija za lik svetog Ilije u hrišćanskoj veri, što predstavlja zanimljiv spoj paganskih i hrišćanskih elemenata.

Nakon što su Ognjen i Mina objavili izbor imena za svog sina, javnost je burno reagovala. Mina Amidžić je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, odlučila da se obrati putem svog Instagram storija. Njena poruka bila je jasna i direktna, ističući da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

Inače, Mina je više puta isticala da nije podvrgnuta estetskim zahvatima, ali korisnici društvenih mreža nisu poverovali njenim rečima. Kritike su postale sve učestalije, što je navelo Minu da objavi uvrede na svom Instagram profilu. Međutim, ovaj potez je rezultirao dodatnim problemima, jer su neki korisnici prijavili njen profil zbog uznemirujućeg sadržaja.

Nakon što je postala meta osuđujućih komentara na društvenim mrežama, Mina Naumović se obratila javno, ističući da su je uvrede sramota i da se stidi umesto onih koji ih upućuju. Osvrnula se na svoje poreklo i vaspitanje, ističući da potiče iz porodice sa jasnim sistemom vrednosti u kojoj materijalno nikada nije bilo presudno. Naglasila je da je od malih nogu radila kako bi zarađivala "džeparac", te da njena porodica i vaspitanje igraju ključnu ulogu u formiranju njenih vrednosti. Poručila je da je svesna da mnogi nisu imali takav početak, ali da je bitno pokušati izaći iz negativnosti, umesto uvlačenja drugih u "kanalizaciju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading