ANI NIKOLIĆ DEČKO DAO 100.000 EVRA! Evo ko joj je tada pomogao u karijeri, pevačica bila ludo zatreskana u njega! (fOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac je iskoristila da bi snimila album-prvenac, a nedavno je u jednoj emisiji izjavila da bi se samo njemu vratila od bivših momaka kad bi mogla.

ANI NIKOLIĆ DEČKO DAO 100.000 EVRA! Evo ko joj je tada pomogao u karijeri, pevačica bila ludo zatreskana u njega! (fOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić zabavljala se svojevremeno sa biznismenom Rodoljubom Radulovićem poznatijim kao Miša Banana. On joj je tada, kako je kasnije i sama potvrdila, dao oko 100.000 evra da bi joj pomogao da uloži u karijeru. 

Novac je iskoristila da bi snimila album-prvenac, a nedavno je u jednoj emisiji izjavila da bi se samo njemu vratila od bivših momaka kad bi mogla. Pored Anine veze s Mišom Bananom, često se priča i o ostalim Paraćinkinim bivšim momcima.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

 

Naime, najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala. Svoje prvo i, zasad, jedino sudbonosno "da" izgovorila je reperu Stefanu Đuriću Rasti. Venčanje se dogodilo 28. jula 2016. 

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

 

Pored njega, pevačica je navodno bila u vezi i sa ličnim šoferom Ivanom. Prema navodima domaćih medija, ona je ovu vest krila od bivšeg supruga Raste, a njemu se to uopšte nije dopalo.

Foto: printscreen/K1 Televizija

Stefan Đurić Rasta

 

Najnovija informacija o ljubavnom životu pop pevačice jeste da je u vezi s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

On je radio na njenom poslednjem albumu, koji nosi naziv "Hvala, doviđenja". Kako su otkrili, poznaju se godinama, a ljubav se rodila upravo u njegovom studiju, gde su radili na novim pesmama.

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i s kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008, međutim, pevačica nikada nije potvrdila ovu vezu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading