NE MOŽE DA PREBOLI SMRT SUPRUGA: Naša pevačica posvetila TETOVAŽU pokojnom biznismenu, ovaj prizor SLAMA SRCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je posebno tužan dan za Aleksandru Tadić Cipku!

NE MOŽE DA PREBOLI SMRT SUPRUGA: Naša pevačica posvetila TETOVAŽU pokojnom biznismenu, ovaj prizor SLAMA SRCA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Biznismen Nebojša Stojićević, zvani Jarin, iznenada je preminuo u 52. godini od posledica srčanog udara, 17. maja ove godine. Jarin je sahranjen u Šapcu, a njegova supruga, pevačica Aleksandra Tadić Cipka je teško podnela smrt svog muža, za kog se pre dve godine udala u tajnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Cipka sa pokojnim Jarinom

Početkom jula ove godine, nakon što je obeležila 40 dana od njegove smrti, Cipka je skinula crninu. Do tad se nije oglašavala, već je bolovala u tišini. Cipka je potom krenula da objavljuje dirljive uspomene sa pokojnim suprugom, a sada je odlučila da mu posveti nešto trajno.

Naime, pevačica je odlučila da pokojnom Jarinu posveti tetovaže. Na levom ručnom zglobu istetovirala je crvenom bojom njegov nadimak Jarin, dok je na desnom stajalo Nebojša. I ime i nadimak bili su ispisani ćiriličnim pismom.

Cipka, koja je Škorpija u horoskopu, ostavila je i nekoliko emotikona - škorpija, crveno srce, lav, ključ i katanac i znak za zauvek. S obzirom na to da je u toku sezona Lavova, može se pretpostaviti da se Cipka istetovirala na njegov rođendan.

Republika

Foto: Instagram.com

Cipka posvetila pokojnom suprugu tetovaže

Inače, pevačica je nakon što je prekinula ćutnju otkrila da je ljuta na pojedine članove porodice, koji nisu došli na sahranu.

- Iznenadili sam se od neke familije od kojih sam mislila da će doći, ovim putem im poručujem da ćemo se gledati samo preko medija. Nebojša i ja smo sve poštovali, išli na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe na njegov ispraćaj. Nebojša je moja slaba tačka u životu i što se neke familije tiče, oni što su bili na sahrani postoje za mene, ostali ne - rekla je Cipka, koja tvrdi da je spas našla u velikoj porodici, ali i u molitvama.

- Imamo veliku porodicu, i ja i pokojni suprug, i svi smo zajedno u ovome i moramo napred, nije me ostavio samu. Tako nas je Nebojša naučio, on je lav u životu, očeličio nas je sve i spremio za život. Svi smo u bolu, ali se zajedno držimo. Imam 49 kilograma, što se primeti. Mir je nešto čemu težim, mir pronalazim u molitvama, u tome sam, inače sam živela po bogu, u tome vidim spas i držim se toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading