CIPKA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENE SNIMKE SA POKOJNIM MUŽEM: Današnji praznik za njih je imao poseban značaj, od ovog prizora može SRCE DA PREPUKNE (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica čuva uspomenu na iznenada preminulog supruga!

CIPKA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENE SNIMKE SA POKOJNIM MUŽEM: Današnji praznik za njih je imao poseban značaj, od ovog prizora može SRCE DA PREPUKNE (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nakon tragedije koju je nedavno doživela, odlučila je da podeli dosad neviđene fotografije svog pokojnog supruga Nebojše Stojićevića Jarina.

Naime, njen muž preminuo je sredinom juna, ostavljajući pevačicu u teškom bolu sa kojim se i dalje nosi. Nakon što se povukla iz javnosti na 40 dana, Aleksandra se vratila poslu i počela češće da objavljuje fotografije na društvenim mrežama.


Danas 2. avgusta, na Svetog Iliju, pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, objavljujući niz fotografija uz emotivnu poruku posvećenu svom pokojnom izabraniku.

U poruci je istakla da je taj dan bio Nebojšin rođendan, njen praznik i njihova slava. Ovaj gest pokazuje duboku ljubav i sećanje koje Aleksandra neguje prema svom suprugu.


Podsetimo, nakon iznenadne smrti supruga, pevačica se povukla iz javnosti na 40 dana, ali je nakon toga odlučila da se vrati poslu. Uprkos teškom periodu, ona je odlučna u nameri da nastavi sa svojim profesionalnim obavezama, uverena da bi i Nebojša to želeo.

Aleksandra je takođe istakla da se razočarala u mnoge ljude iz svoje porodice, te ih je obrisala iz svog života.

Ova otvorena izjava o njenim osećanjima pokazuje duboku emotivnu bol kroz koju prolazi, ali i odlučnost da se okruži ljudima koji joj pružaju podršku i razumevanje.

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka pokazuje hrabrost i snagu da se nosi sa gubitkom supruga, istovremeno negujući sećanje na njega na svoj način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading