VATERPOLISTI SRBIJE PO TREĆI PUT NA KROVU SVETA! Ceca dobila poziv da zabavlja olimpijce, OBRATILA SE EMOTIVNIM REČIMA!

Autor:

Zabava

12.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iskazala svu moguću podršku i ponos zbog postignutih uspeha srpskih sportista!

VATERPOLISTI SRBIJE PO TREĆI PUT NA KROVU SVETA! Ceca dobila poziv da zabavlja olimpijce, OBRATILA SE EMOTIVNIM REČIMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Blic TV

Folk zvezda Ceca Ražnatović nije mogla da prisustvuje večerašnjem svečanom dočeku povodom osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je putem svog Instagram naloga iskazala podršku i ponos zbog postignutih uspeha srpskih sportista.

Na slavlju ispred Starog dvora u Beogradu, Ceca je sa Kipra pratila emotivne trenutke nacije i podelila ih sa svojim pratiocima, uz jaku poruku da su oni ponos Srbije.

Cecina poruka olimpijcima

Pored emotivnih kadrova, Ceca je napisala i dirljivu poruku na Instagramu, ističući svoju žal što nije mogla biti prisutna na proslavi, ali istovremeno je izrazila ogromnu čast što je bila pozvana, podržavajući olimpijce u njihovim pobedama. Njen gest podrške nije prošao neprimećeno, te je još jednom potvrdila svoj status jedne od najvećih srpskih zvezda.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Cecin stori

- Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas! Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca - napisala je Ceca u objavi na Instagramu i time još jednom pokazala svoju podršku i ljubav prema Srbiji i srpskim sportistima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading