NOVA ŠOK-TRANSFORMACIJA JOVANE JEREMIĆ: Nećete verovati u koga se voditeljka MASKIRALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice ponovo šokira!

NOVA ŠOK-TRANSFORMACIJA JOVANE JEREMIĆ: Nećete verovati u koga se voditeljka MASKIRALA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić, poznata voditeljka jutarnjeg programa, i ovog puta je iznenadila javnost svojom transformacijom. Poznata kao Kraljica Šera na društvenim mrežama, Jovana je u prethodnih mesec dana napravila brojne transformacije i fotosešne, oblačeći se kao istorijske ličnosti poput Njegoša, carice Milice, Draže Mihajlovića, Merilin Monro i Džeki Kenedi. Međutim, ovog puta otišla je korak dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Nova transformacija: Hudini srpskih medija

Nedavno je Jovana pozirala u kratkoj beloj haljini i belom ogrtaču s kapuljačom, a u opisu videa koji je objavila na Instagramu napisala je: "Hudini srpskih medija", aludirajući na poznatog američkog iluzionistu Harija Hudinija. Ova transformacija je izazvala veliku pažnju javnosti i ponovo pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Jovana Jeremić je poznata po tome što vrlo često ističe svoj veliki uspeh u poslu, ali i po hrabrim modnim izborima i transformacijama koje izazivaju pažnju javnosti. Njen talenat za transformaciju i originalnost u izboru tema za svoje fotosešne su definitivno ono što je izdvaja od drugih medijskih ličnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić se nedavno maskirala u caricu Milicu

Jovana je nedavno progovorila i o pikanterijama iz spavaće sobe.

- Strastvena sam, veoma emotivna i duboka. Intenzivna i čudna. Ja volim sve da probam i osetim. Ne mislim samo na unutrašnja osećanja. Volim dodir, poljubac u vrat, mene mnogo pale te stvari. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Mnogo volim predeo oko vrata, meni je on jako seksi. Mislim da su muškarci dosta to zaboravili. Zaboravili su da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Delujem kao da sam ja domino-dama, ali sam zapravo potčinjena u tom seksualnom smislu. Volim da me izistinski ljubi i da mi budemo jedno - istakla je Jeremićeva za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading