ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OTKRILA POL DETETA! Saopštene srećne vesti, organizovana GALA proslava!

Autor:

Zabava

21.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zdravka Čolića podelila srećne vesti!

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OTKRILA POL DETETA! Saopštene srećne vesti, organizovana GALA proslava!

Foto: Instagram.com/unacolic/Promo foto

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una, sinoć je sa svojim prijateljima proslavila dolazak na svet devojčice Elene. Prijatnu atmosferu u kafanskom ambijentu dodatno su obogatili trubači koji su doprineli da se atmosfera dovede do usijanja. Na društvenim mrežama, Ćerka Zdravka Čolića podelila je fotografiju ponosnog oca uz lepe želje za malu Elenu, dok je istovremeno otkrila da je nedavno i sama zaljubljena.

Ova lepa vest definitivno je obradovala mnoge, a posebno je lepo videti kako poznate ličnosti uživaju u porodičnim i prijateljskim trenucima. Sreća zbog dolaska male Elene i zaljubljenost ćerke Zdravka Čolića su svakako veseli detalji koji su privukli pažnju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Kada su trubači stigli na proslavu dolaska male Elene, atmosfera je postala još veselija. Njihov zvuk doprineo je usijanju atmosfere i definitivno doprineo da ova proslava bude nezaboravna.

Ćerka Zdravka Čolića nije krila svoje oduševljenje zbog dolaska male Elene i zaljubljenosti. Njeni postovi na društvenim mrežama jasno su pokazali koliko je srećna zbog ovih lepih trenutaka. Svečana atmosfera, osmesi na licima i topli životni trenuci definitivno su obeležili ovu proslavu i učinili je nezaboravnom.


Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko su porodični i prijateljski trenuci važni, bez obzira na to ko su učesnici i gde se proslavljaju. Sve u svemu, dolazak male Elene definitivno je bio razlog za slavlje i radost, a ćerka Zdravka Čolića je sa svojim prijateljima učinila da ova proslava bude posebna i nezaboravna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lakilaka

21.07.2024 23:37

da li je neko ukapirao ko su roditelji male elene, čija je ??? da li je čola postao deda, ili su oni samo srećni ?