ŽELJKOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA PODELILA NAJLEPŠE USPOMENE: Ovi kadrovi će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Joksimović oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

ŽELJKOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA PODELILA NAJLEPŠE USPOMENE: Ovi kadrovi će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/minajokssimovic

Mina i Željko

Mina Joksimović, ćerka poznatog muzičara Željka Joksimovića, nedavno je na Instagram profilu obradovala pratioce objavom privatnih fotografija iz detinjstva na kojima je s ocem. Mnogi su primetili da se Željko nije mnogo promenio, a Mina je uz slike napisala: "2000. sa tatom. Nova pesma vraća sve te prelepe uspomene." Ovaj emotivni post izazvao je brojne pozitivne reakcije, a fanovi su sa oduševljenjem komentarisali njihov odnos i lepe trenutke koje su podelili.

Porodični odnosi i uloge u životu Mininog odrastanja

Mina Joksimović potiče iz prvog braka Željka Joksimovića, od kog iz njegovog braka s voditeljkom Jovanom Joksimović ima brata Kostu i sestre Senu i Anu. Jovana je javno govorila o njihovom odnosu, ističući da, i pored toga što ne može da bude Minina drugarica niti mama, uvek će biti tu kao prijatelj i podrška. Naglasila je važnost pravilnog razumevanja uloga u porodici i istakla da Mina ima divne roditelje, koji joj pružaju ljubav i podršku.

- Ja njoj ne mogu da budem drugarica, ne mogu da joj budem ni mama. Ja mogu da joj budem prijatelj i neko ko će, šta god da joj treba, uvek biti tu. Ljudi strašno mešaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje, divnu mamu i divnog tatu - istakla je tad Jovana.

Jovanina izjava o Mininom mestu u porodici naglašava da je Mina ne samo deo njihove porodice, već i da se oseća prijatno i voljeno u njihovom domu. Ovaj detalj baca svetlo na toplinu i harmoniju koja vlada među članovima porodice Joksimović, ističući važnost porodične podrške i povezanosti.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana je ranije govorila o odnosu sa Minom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading