MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PROGOVORILA O PORODIČNOJ TAJNI: Otkrila istinu o sinu, OVO javnost nije znala!

Autor:

Zabava

03.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je o svom sinu izjavila samo najlepše reči!

MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PROGOVORILA O PORODIČNOJ TAJNI: Otkrila istinu o sinu, OVO javnost nije znala!

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

Pevač Željko Joksimović, jedan od najvećih muških muzičkih zvezda naše zemlje, uspešno čuva svoj privatni život od javnosti. Iako je javno poznato da je suprug voditeljke Jovane Joksimović i brat uspešnog glumca Saše, njegovi roditelji, Vesna i Branislav, uporno izbegavaju medijsku pažnju.

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

 


Vesna i Branislav Joksimović, roditelji pevača, predstavljaju veliku podršku svom sinu u životu i karijeri. Vesna je jednom prilikom otkrila da je želela da Željko postane dirigent, ističući da je to bila njena želja i da je i sam Željko pokazivao talenat za tu ulogu.

- On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti - rekla je ponosna majka u jednom intervjuu za "Exkluziv".

 

 


Iako se retko pojavljuju u javnosti, 2019. godine Željko je putem svog Instagram profila čestitao roditeljima 50 godina braka, pružajući javnosti jedinstven uvid u to kako njegov otac izgleda. Ovo je bio retki trenutak kada su se roditelji Joksimovića našli u centru pažnje medija.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 


Domaći mediji su otkrili da se Vesna, majka Željka Joksimovića, bavi biznisom, dok je sam pevač nedavno otvoreno govorio o svojoj deci. Istakao je da su njegova deca svesna toga da im je tata javna ličnost, ali da ih time nije opterećivao. Pevač je istakao da njegov evrovizijski opus posebno opčinjava njegovu decu i da su sada, kada su svesni popularnosti njihovog oca, postali zainteresovaniji za njegovu muziku.

Ovi retki detalji iz života Željka Joksimovića bacaju novo svetlo na njegovu porodičnu dinamiku i odnos sa roditeljima, dok istovremeno otkrivaju interesovanja njegove dece i podršku koju pruža svojoj porodici.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading