OVO SE ZOVE HOLIVUD U SRBIJI: Jovana i Željko Joksimović izgledaju kao MILION DOLARA!

Autor:

Zabava

22.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović i Željko Joksimović pozirali kao pravi holivudski par.

OVO SE ZOVE HOLIVUD U SRBIJI: Jovana i Željko Joksimović izgledaju kao MILION DOLARA!

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je oduševila javnost objavom fotografija sa glamuroznog događaja u Italiji, na kojem je zajedno sa suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem, zablistala u elegantnim stajlinzima.

Jovana je privukla pažnju svojim izborom duge crne haljine koja je istakla njenu vitku liniju, a celokupan izgled upotpunila je čipkastim crnim rukavicama i upadljivim crvenim karminom. Sa druge strane, Željko je izabrao klasično crno odelo sa belom košuljom i leptir-mašnom, pružajući svoj prepoznatljivi šarm i eleganciju. Njihov glamurozni izgled nije prošao neprimećeno, te su mnogi komentarisali da izgledaju kao da su upravo izašli sa dvora, a neki su ih uporedili čak i sa holivudskim zvezdama.

 

 


Fotografije sa ovog događaja izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari o njihovom besprekornom izgledu. Brojni obožavaoci su istakli da par Joksimović izgleda kao da je sišao sa filmskog platna, te da su dostojni holivudske crvene tepihe. Komentari poput "Fantazija", "Kakva divota od žene", "Odiše starim Holivudom" i "Dostojni Holivuda" samo su neki od izraza divljenja koji su se mogli pročitati ispod Jovaninih objava.

Jovana i Željko Joksimović su svojim glamuroznim izdanjima definitivno ostavili jak utisak na javnost, a njihov stilski odabir dobio je brojne pohvale. Njihova pojava na gala događaju u Italiji pokazala je da umeju da spoje eleganciju, sofisticiranost i šarm na način koji ostavlja bez daha.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading