BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA, PA NESTALA! Šuškalo se da je VOLELA Željka Joksimovića, a evo čime sa DANAS BAVI!

Autor:

Zabava

08.08.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesme Cece Slavković se i dalje slušaju!

BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA, PA NESTALA! Šuškalo se da je VOLELA Željka Joksimovića, a evo čime sa DANAS BAVI!

Foto: printscreen/youtube.com

Pevačica Svetlana Ceca Slavković bila je jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a onda je odlučila da se povuče sa scene. Klupski nastupi na kojima je pevala uvek su bili ispunjeni do poslednjeg mesta, a publika i dan-danas sluša njene čuvene hitove.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Ceca Slavkovic Official Musician

Ceca Slavković

Davne 1998. objavila je prvi album, a drugi 2001. godine. Mnogi se sećaju njenih poznatih numera "Tajna", "Bekrija" i "Poslednja šansa", dok je na festivalima širom sveta osvajala značajna priznanja. Pevala je prateće vokale mnogim zvezdama i stvorila mnoge hitove, a zbog svog glasa je važila za jednu od najboljih pevačica na ovim prostorima.

Ceca je junu ove godine napunila 50 godina. Danas se bavi vokalnom produkcijom, i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna. Kako je rekla u jednom intervjuu, povratak na scenu je ne zanima.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim - ispričala je ona svojevremeno.

 

 

Malo toga se zna o njenom privatnom životu, a u jeku njene popularnosti pričalo se da je bila u vezi sa Željkom Joksimovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading