KARLEUŠA OBRISALA PATOS VOJAŽEM, REPER ĆE OVO MORATI DA DOKAŽE! Bukti "rat", Jelena nikad brutalnija!

Autor:

Zabava

09.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob na Instagramu eskalirao!

KARLEUŠA OBRISALA PATOS VOJAŽEM, REPER ĆE OVO MORATI DA DOKAŽE! Bukti "rat", Jelena nikad brutalnija!

Foto: e-stock, ST/Dragan Kadić

Pevačica Jelena Karleuša nije ostala dužna svom mlađem kolegi Vojažu nakon što ju je ovaj pomenuo na svom Instagram storiju. Nakon što je Vojaž objavio statistiku sa platforme "Spotify" koja pokazuje veći broj slušalaca u odnosu na Karleušu, ona je oštro reagovala optužbama da kupuje preglede i podsetila ga na dužinu svoje karijere.

Karleuša je jasno stavila do znanja da smatra Vojaževu statistiku lažnom i kupljenom, ističući da isto važi i za pregleda na Jutjubu. Oštro ga je kritikovala zbog navodnih "milionskih" slušalaca iz Pakistana, nazivajući ih sprdnjom, kao i njegovu "karijeru" koja traje svega tri meseca. Dodatno, istakla je da njena karijera nije vezana za platformu "Spotify", budući da je njen prethodni album objavljen pre nego što je ova platforma uopšte postojala.

- Ostavi me na miru, ne pominjem te, sjašite - napisao je Vojaž, a onda je Karleuša odgovorila u svom fazonu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vojaž

Karleuša je zaključila svoj odgovor porukom da Vojažu nije ravnopravan sagovornik dok ne ostvari karijeru dugog trajanja poput njene, te da je njegovo obraćanje njoj samo plod mašte. Na kraju, uputila mu je poruku da obriše svoj storiju i "smeši se krilcima", što je navela kao nešto što će se ostvariti samo u njegovim snovima.

- 'Ajde da obrišem patos još jednom sa malim Indijancem Vojažem koji mi nešto odgovara. Prvo, nema potrebe da objavljuješ svoje Spotifaj statistike, jer svi znaju da su kupljene i lažne, kao i svi tvoji Jutjub pregledi. Tvoji "milionski" slušaoci iz Pakistana su sprdnja kao i ti i tvoja "karijera" od tri meseca, jer bi u protivnom imao više od 50 ljudi na nastupu. Ne možeš ti, crviću sa kokošijim grudima, da se porediš sa mnom, valjda nisi toliki retard?! Ili ipak jesi?! Moja karijera nije Spotifaj, jer mi je prethodni album izašao kada Spotifaj nije ni postojao. Kada budeš trajao tri, a kamoli 30 godina kao ja, možeš da mi se obraćaš i mašeš krilcima, a to će biti u tvojim snovima. Briši sad kod nanogice! Lepo ste se našli, lažov i lopov - idealan spoj u sr*nje pesmici - napisala je Jelena na svom Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading