ŠOK! Aleksandra Mladenović UHVAĆENA sa bivšim dečkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako izvor tvrdi, došlo je do pomirenja nakon raskida!

ŠOK! Aleksandra Mladenović UHVAĆENA sa bivšim dečkom! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović je u junu proslavila svoj 30. rođendan, a javnost se tada šokirala informacijom da se njen tadašnji dečko Darko Dobričanin nije pojavio na proslavi. To je podgrejalo sumnje da su okončali svoju vezu, što je kasnije i potvrđeno.

Zato je mnoge iznenadila objava na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram. Naime, Aleksandra se uslikala sa Darkom, te dodala:

- Konačno kod svog druga u restoranu. Srećno, Darkić! - napisala je ona preko fotografije, na kojoj je Dobričanin grli.

Republika

Foto: Instagram.com

Mladenovićka sa bivšim

Iako je navela na storiju da se između njih dvoje postoji samo prijateljski odnos, mediji pišu da su se pomirili, ali da to kriju.

- Aleksandra i Darko su opet zajedno, pomirili su se. Ponovo su zaljubljeni, kao da se ništa nije dogodilo, ali ne znam zašto prosto ne kažu to svima. Oko njih ljudi znaju, trebalo bi samo da potvrde to, nemaju čega da se stide. Moguće je da ona ne želi da budu pod lupom medija, pa se trudi da što duže to sakrije, ali ljubav cveta, to je istina - rekao je izvor za "Informer". 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović na proslavi Tamare Milutinović

Podsećanja radi, Aleksandra se nakon raskida pojavila na slavlju svoje koleginice Tamare Milutinović, gde nije želela da priča o Dobričaninu.

- Ne bih da komentarišemo mog dečka, stvarno, ako možemo da izuzmemo tu temu? Danas je lep dan, svadba, ali ne bih da komentarišem svoj privatni život dok ne budem sigurna da je to pravo - rekla je Aleksandra za Republiku tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading