ZVEZDA GRANDA IŠAMARALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ! Pevačica doživela stravično NASILJE od bivšeg dečka, isplivali DETALJI incidenta

Autor:

Zabava

21.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka rešila da sve iznese u javnost, dugo je ćutala!

ZVEZDA GRANDA IŠAMARALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ! Pevačica doživela stravično NASILJE od bivšeg dečka, isplivali DETALJI incidenta

Foto: Instagram.com

Folk pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da javno progovori o svojoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, a kako je otkrila, od svog nekadašnjeg dečka doživela je fizičko i psihičko nasilje. Naime, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" priznala je da je od pevača koji se proslavio u istom formatu dobila "šamarčinu".

- Isaka nisam finansijski izdržavala. Kupim mu poklon, tako nešto, izdržavala ga nisam. Kad čujem njegovo ime šta probudim u sebi? Pa, ništa! To nije bila ljubav. To je bio promašaj. Ja nemam lepo mišljenje o njemu. On se lepo predstavlja samo ovako, medijski, ali nije iskren - istakla je poznata pevačica, te nastavila svoju priču:

- Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović pretrpela nasilje od Isaka Šabanovića

Kako je priznala, jedan od najšokantnijih momenata veze sa Isakom bio je incident u Beču, gde je on postao nasilan prema njoj.

Od njega sam dobila šamar. Šamarčinu! U Beču je to bilo. Svađali smo se bili, bio je ljubomoran. Vređao me je sve vreme što sam kupovala torbe. Šta god da sam kupovala... Kaže mi da on to ne može da mi priušti, a ja mu nikad ništa nisam tražila, ja sam sebi sve sama priuštila. Meni ne treba muškarac da me finansira, ja samu sebe finansiram - zaključila je Mladenovićeva za domaće medije.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Isak Šabanović udario šamar Aleksandri Mladenović

Podsećanja radi, Aleksandra je jednom prilikom jasno istakla da ne želi nikakav kontakt sa Šabanovićevem, kao i da je on za nju prošlost.

- Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt sa njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem - rekla je tada pevačica, nakon što je odlučila da stavi tačku na emotivan odnos sa kolegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading