PEVAČ IMAO ŠOKANTNO OBJAŠNJENJE ZA ŠAMARANJE MLADENOVIĆKE! Isak razbesneo javnost svojim odgovorom!

Autor:

Zabava

01.08.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović konačno progovorio o navodima o nasilju!

PEVAČ IMAO ŠOKANTNO OBJAŠNJENJE ZA ŠAMARANJE MLADENOVIĆKE! Isak razbesneo javnost svojim odgovorom!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač Isak Šabanović nedavno je dao intervju u kom je izbegavao da komentariše navode bivše partnerke Aleksandre Mladenović o njegovom navodnom nasilnom ponašanju tokom njihove veze. Na insistiranje voditeljke da se osvrne na ove tvrdnje, Šabanović je kratko prokomentarisao da nikada nije pričao o tome, te da je ranije, kada jeste govorio o Mladenovićevoj, to činio "mimo svoje volje". Nakon ovog odgovora, pevač je vešto promenio temu, izbegavajući dalje komentarisanje.

- Nikada nisam pričao o tome - pokušao je da bude kratak Šabanović, ali je voditeljka nastavila da insistira, te ga podsetila da je ranije pričao o Mladenovićevoj, u doba kada su bili u vezi.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović

 

- Pričao sam mimo moje volje, dok je to trajalo - rekao je pevač za domaće medije.

S druge strane, Aleksandra Mladenović nedavno je javno progovorila o navodnom nasilju koje je doživela od Isaka Šabanovića tokom njihove veze. Ona je istakla da je doživela, kako fizičko tako i psihičko nasilje od pevača, te da je zbog toga izuzetno razočarana u muški rod. Njeni jasni, ali potresni komentari izazvali su pažnju javnosti i pokrenuli raspravu o nasilju u vezi.

Ova priča izazvala je brojne reakcije javnosti, koja je osudila navodno nasilno ponašanje pevača prema njegovoj bivšoj partnerki. Povodom ovih navoda, javnost je pokazala podršku Mladenovićevoj, ističući važnost osnaživanja žena da progovore o nasilju koje su doživele. Takođe, ova priča je podstakla i raspravu o tome kako se ova tema tretira u medijima i društvu generalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading