EDITA PONOVO UDARILA NA KARLEUŠU! Umešala se u AFERU "Runde", Jelena joj ovo NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zabava

11.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović ponovo pustila jezik!

EDITA PONOVO UDARILA NA KARLEUŠU! Umešala se u AFERU "Runde", Jelena joj ovo NEĆE OPROSTITI!

Foto: Ata images

Kao bomba odjeknula je vest da će mlada muzička grupa ,,Hurricane" objaviti pesmu pod nazivom ,,Runde", a nedavno se na društvenim mrežama pojavila ista pesma u izvedbi pevačice Jelene Karleuše

Tokom jučerašnjeg dana pevačica Edita Aradinović, već poznata po lošim odnosima sa Jelenom Karleušom, ostavila je komentar Uragankama i podržala ih:

 

 

- Ah, hvala Bogu! Spasiste pesmu! Uživam u vašim vokalima i emosiji! Svaka čast - napisala je Edita na Instagramu.

Podsetimo, ubrzo se oglasila i Karleuša, koja je još jednom podsetila da ta pesma samo njoj pripada.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 

Tekst pesme "Runde" je moje vlasništvo, ja sam pesmu platila, kupila i td. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa Hurricane mogu da obrišem sa Jutjuba, a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... Onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu nimalo krive jer rade šta im se kaže, dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadžment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... Te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... P.S. (Postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... Samo jedan miran dan - zaključila je pop zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading