GRUPA HURRICANE SE GASI ZBOG KARLEUŠE?! Napravile kardinalnu grešku, koja se NE PRAŠTA na estradi, HITNO se oglasila POP DIVA (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlade pevačice izazvale gnev naroda, Jelena poručila da one nisu krive.

GRUPA HURRICANE SE GASI ZBOG KARLEUŠE?! Napravile kardinalnu grešku, koja se NE PRAŠTA na estradi, HITNO se oglasila POP DIVA (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, instagram.com/karleusastar, Printscreen

Medijska popma, koja se podigla oko pesme "Runde", koju je Jelena Karleuša kupila od sina Marine Tucaković Milana Laće Radulovića, ali je nije uvrstila na album zbog toga što ju je on prethodno objavio na društvenoj mreži, a zatim se pojavila i verzija koju peva Ana Nikolić, dobila je nov zaplet.

Naime, numera koja je u Karleušinom vlasništvu, jer je ona dala novac za nju, sada se pojavila kao novi zvanični singl koji je objavila grupa Hurricane.

Republika

Foto: printskrin

Grupa Hurricane na meti kritika zbog pesme "Runde"

Na društvenim mrežama se odmah pokrenula polemika, jer je publika zgrožena ovakvim potezom, ali i samom pesmom u izvođenju Uraganki. Uglvnom su se nizali negativni komentari u kojima mnogi tvrde da je pesma potupuno uništena, te da niko sem Jelene ne može da iznese taj tekst.

- "Mislim da je vreme da polako gasite ovaj propali projekat Hurricane posle ovoga", "Dokaz da nije sve u tekstu, već i kako ga otpevaš", "Laća se prevrće u grobu" - samo su neke od reakcija na verziju koju su otpevale Uraganke.

Republika

Foto: printskrin

Jelena Karleuša se oglasila povodom verzije koju su otpevale Uraganke

Ubrzo se oglasila i Karleuša, koja je još jednom podsetila da ta pesma samo njoj pripada.

Tekst pesme "Runde" je moje vlasništvo, ja sam pesmu platila, kupila i td. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa Hurricane mogu da obrišem sa Jutjuba, a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... Onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu nimalo krive jer rade šta im se kaže, dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadžment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... Te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... P.S. (Postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... Samo jedan miran dan - zaključila je pop zvezda.

Podsetimo, Jelena je u jeku afere oko njene pesme "Runde" ponovo udarila na Aleksandra Futu Radulovića, oca pokojnog Laće, kog je optužila da joj je na prevaru i bespravno obrisao stari Jutjub kanal, kako je navela, uz pomoć Svetlane Cece Ražnatović. Zbog toga mu je uputila nekoliko krivičnih tužbi i čeka da se to uskoro reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading