ČIJE SU "RUNDE"? Zbog POSLEDNJE Laćine pesme nastao OPŠTI HAOS - Karleuša potegla POTEZ zbog Uraganki!

Autor:

Zabava

10.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pokrenula lavina komentara nakon što je grupa ,,Hurricane" objavila pesmu ,,Runde".

ČIJE SU "RUNDE"? Zbog POSLEDNJE Laćine pesme nastao OPŠTI HAOS - Karleuša potegla POTEZ zbog Uraganki!

Foto: Ata images

Kao bomba odjeknula je vest da će mlada muzička grupa ,,Hurricane" objaviti pesmu pod nazivom ,,Runde", a nedavno se na društvenim mrežama pojavila ista pesma u izvedbi pevačice Jelene Karleuše

Danas je zvanično objavljen spot za pesmu ,,Runde", koju su izvele Uraganke, te se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara da li su to trebale da objave ili ne. I dok mnogi smatraju da su Uraganke pokvarile pesmu i da nisu dorasle tekstu, budući da je nameski pisan za Karleušu, sa druge strane, postoje i oni koji su veliki fanovi muzičke grupe i podržavaju njihov rad. 

Na Instagram objavi portala Republika možete ostaviti komentar koja verzija pesme ,,Runde" vam se više dopada:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, ubrzo se oglasila i Karleuša, koja je još jednom podsetila da ta pesma samo njoj pripada.

Tekst pesme "Runde" je moje vlasništvo, ja sam pesmu platila, kupila i td. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa Hurricane mogu da obrišem sa Jutjuba, a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... Onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu nimalo krive jer rade šta im se kaže, dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadžment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... Te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... P.S. (Postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... Samo jedan miran dan - zaključila je pop zvezda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading