EMINA JAHOVIĆ NA OZBILJNIM MUKAMA! Evo što ne može da nađe dečka i da li je sinu pomogla da se probije u Turskoj!

Autor:

Zabava

11.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško mi je što se svet raspada i što ratovi bukte i ginu deca koja su skroz nevina.

EMINA JAHOVIĆ NA OZBILJNIM MUKAMA! Evo što ne može da nađe dečka i da li je sinu pomogla da se probije u Turskoj!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Emina Jahović kaže da u poslednje vreme razmišlja samo o ratovima koji se odvijaju širom sveta, kao i da je to i te kako pogađa. Ona tvrdi da ljudi treba da se trgnu i shvate šta su prave vrednosti u životu, kao i da smo po svemu sudeći debelo posrnuli u mnogo čemu. 

- Teško mi je što se svet raspada i što ratovi bukte i ginu deca koja su skroz nevina. Zato na svom Instagramu stalno apelujem na to da se saberemo i da ostvarimo mir. Teško podnosim sve to jer sam empatična osoba. Svet je na ivici i moramo da se okrenemo nekim drugim stvarima. Nije sve u torbama i materijalnim stvarima. Svi razmišljaju o tome koliko ko ima, a treba da vežbamo zahvalnost Bogu na svemu što imamo sada u trenutku. Zdravi smo, živi smo, na tome treba da nam bude fokus - rekla je pevačica za emisiju "Ekskluzivno". 

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović

 

Emina je usput otkrila i da vredno radi na novom albumu, kao i da za fanove ima razna iznenađenja. 

Posle mnogo vremena sam dobila inspiraciju da snimim novi album. Spremam stvarno nešto dobro, neće biti mnogo komercijalno, pa će zbog toga na svaku pesmu morati da se obrati dobro pažnja. Spremila sam 15 novih pesama, ranije sam pisala dobro tekstove, a sada vidim da mi i melodije dobro idu. Biće tu i 15 spotova, tako da se svašta očekuje - tvrdi pevačica, pa se potom osvrnula i na to što njen stariji sin Jaman sada takođe pliva u svetu muzike:

Foto: ATA Images

Emina Jahović

 

- Nisam imala pojma o tome šta on radi i da se na ovaj način bavi muzikom, ne zato što nisam učestvovala u životu sina, već zato što je on bio u sobi i radio na tome, i nije izlazio kao njegovi vršnjaci. Videla sam da se bavi dobrim stvarima, nisam znala da će da se zakači na spotifaj i da će da ga potpišu eminentne kuće. Nije hteo da se vezuje za moje ime, već je hteo da pokaže svoju individualnost i to poštujem.

Ni dečka sada nemam jer sam fokusirana na decu. Kad bude trebalo da se desi desiće se, malo sam se i povukla, imala sam neke povrede, pisala sam o tome, tako da znaćete sve kad bude trebalo. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading