HTELA DA IZBACI PEVAČICU IZ EMISIJE! Skandal se desio kod Sanje Marinković, evo kako je voditeljka tada reagovala na pomen Saše Popovića!

Autor:

Zabava

11.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobične situacije su česte kod Sanje u studiju...

HTELA DA IZBACI PEVAČICU IZ EMISIJE! Skandal se desio kod Sanje Marinković, evo kako je voditeljka tada reagovala na pomen Saše Popovića!

Foto: printscreen/Magazin In, ATA images

Voditeljka Pink televizije Sanja Marinković svojevremeno je ugostila Suzanu Jovanović, suprugu Saše Popovića, pa je zbog jedne njene rečenice htela grubo da se našali. Naime, Suzana je u jednom trenutku progovorila o braku sa Sašom, a kada je rekla da ga je tek kasnije u odnosu zavolela na pravi način, Sanja je skočila kao oparena. 

Ja svog supruga sada volim više nego na početku - rekla je Suzana, a Sanja se odmah umešala:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Suzana Jovanović

 

- Možeš li da napustiš emisiju? - rekla joj je Sanja, odmahujući rukom ka izlazu.

Jasno je bilo da je u pitanju samo šala voditeljke Pinka, ali komentari su bili podeljeni. 

Inače, Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Venčali su se 1998. godine na ceremoniji koja je u to vreme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Inače, voditeljka Sanja Marinković nedavno je ugostila bivšu košarkašicu Milicu Dabović u svojoj emisiji "Magazin In". Tema razgovora bila je Milicina odluka da prodaje svoje golišave slike i snimke na jednoj platformi za odrasle. U emisiji su se dotakle ove teme, a Milica je odmah iznela svoj stav, ističući da u Srbiji često ljudi ne gledaju suštinu osobe, već je svode na nešto površno, kao što je njen slučaj.

Tokom razgovora, voditeljka Sanja Marinković je istakla svoje mišljenje o tome kako su žene postale svedene na polne organe, što je, kako je rekla, najveća tuga. Milica je dodala da je ova situacija dovela do toga da se žene ne posmatraju kao majke ukoliko pokazuju svoje telo ili se bave poslovima koji su u vezi sa svojom seksualnošću.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading