"DŽABA MI MILIONI KADA NEMAM DECU"! Iskrena ispovest pevačice dirnula mnoge! Evo zbog čega nije uspela da se ostvari u ulozi majke (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želela sam da imam decu, ali mi se nekako nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac...

"DŽABA MI MILIONI KADA NEMAM DECU"! Iskrena ispovest pevačice dirnula mnoge! Evo zbog čega nije uspela da se ostvari u ulozi majke (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Branka Sovrlić je ostvarila impresivnu karijeru, ali i stekla značajno bogatstvo zajedno sa suprugom Sadikom. Međutim, uprkos materijalnom uspehu, Branka ističe da je najveća žal zbog nedostatka dece.

- Želela sam da imam decu, ali mi se nekako nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac... Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: "Ma, ima vremena", a vreme je samo odmicalo - rekla je Branka, pa je dodala: 

Foto: printscreen/pink.rs

Branka Sovrlić

 

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve

Kako je dalje navela, decu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

Foto: youtube.com/printscreen

Branka Sovrlić

 

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspešni preduzetnik, a on i pevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

Inače, pevačica Branka Sovrlić je bila žrtva pljačke u svojoj luksuznoj nekretnini, što je bio traumatičan događaj za nju. Iako retko priča o ovom nemilom događaju, Sovrlićeva je jednom prilikom podelila detalje o ovom traumatičnom iskustvu. Ona je otkrila da se čak suočila u fizičkom obračunu sa jednim od pljačkaša, te da je zadobila teže telesne povrede.

Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan. To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene - otkrila je folkerka. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading