PORODILA SE NAŠA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA BOGATAŠA: Milica Polskaja na svet donela DEVOJČICU, objavljena prva slika!

Autor:

Zabava

10.08.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Polskaja na svet je donela devojčicu, pa na Instagramu objavila prve fotke!

PORODILA SE NAŠA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA BOGATAŠA: Milica Polskaja na svet donela DEVOJČICU, objavljena prva slika!

Foto: Instagram/Milica Polskaya Official

Influenserka Milica Polskaja, koja je poreklom iz Niša, danas je postala majka po peti put, pošto je rodila devojčicu. Milica je udata za bogatog Kazahstanca i njihova porodica je često tema interesovanja javnosti.

Milica Polskaja je postala poznata široj javnosti zbog svojih luksuznih putovanja, ekskluzivnih događaja na kojima se pojavljuje, kao i zbog svojih modnih izbora. Sa suprugom, koji je uspešan poslovni čovek, živi život punim plućima, okružena luksuzom i udobnošću.

 

 


Ovo je peto dete za Milicu i njenog supruga, čime su dodatno učvrstili svoju porodičnu idilu. U javnosti se često spekuliše o tome kako se bogatstvo ove porodice odražava na život njihove dece, ali oni ističu da su veoma posvećeni roditelji i da im je porodična harmonija na prvom mestu.


Mnogi prate Milicu na društvenim mrežama gde redovno deli delove svog svakodnevnog života, putovanja, ali i porodične trenutke. Njen uticaj na društvene mreže je značajan, a mnogi je smatraju uzorom, kako zbog njenog stila života, tako i zbog njenog majčinskog instinkta.

 

 

Foto: Instagram/mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja se porodila

 


Milica često ističe koliko je porodični život za nju izvor inspiracije i snage. Iako je život javne ličnosti često pun izazova, ona se trudi da održi balans između karijere i porodičnih obaveza. Njena iskrenost i otvorenost o životu sa petoro dece inspiriše mnoge njene pratioce.

Uzbuđenje oko dolaska petog deteta u porodicu Milice Polskaje i njenog supruga ne jenjava, a javnost sa nestrpljenjem očekuje prve fotografije malene devojčice. Srećni roditelji su već najavili da će svoju sreću podeliti sa pratiocima na društvenim mrežama, što će sigurno izazvati veliko interesovanje.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading