NEVIĐENA FRKA ZBOG MUŽA MARIJE EGELJE, VODITELJKA NE MOŽE DA ZAUSTAVI KOMENTARE: Da li je ovo realno?!

Autor:

Zabava

10.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja pokazala slike svog zgodnog supruga u kupaćem kostimu!

NEVIĐENA FRKA ZBOG MUŽA MARIJE EGELJE, VODITELJKA NE MOŽE DA ZAUSTAVI KOMENTARE: Da li je ovo realno?!

Foto: instagram.com

Marija Egelja

Voditeljka Marija Egelja važi za jednu od najlepših i najuspešnijih TV lica, ali iza svih tih uspeha stoji srećan brak i porodični život. Sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem, Marija uživa u harmoničnom braku, a njihova sreća upotpunjena je dolaskom sina Aleksa.

Svoju sreću i svakodnevne trenutke provedene sa porodicom, Marija često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila slike supruga Aleksandra kako uživa u bazenu, ističući kako je on zaslužan za zabavu i smeh u njihovom domu. Mnoge žene su komentarisale njegovo mišićavo telo, dok je i sama Marija pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu.

Marija je za magazin "Gloria" otkrila da ju je suprug osvojio upornošću, ističući da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, već ih je dovoljno videti. Ona je istakla da njen partner razume njen posao i podržava je, ali istovremeno želi da bude osoba iz senke. Njih dvoje se poznaju dovoljno dugo da se savršeno razumeju i osećaju da su jedno za drugo.

Marija se porodila u novembru 2022. godine i sinu su dali ime Aleksa, što je skraćena verzija od imena Aleksandar, kako se zove Marijin suprug. Ovo ime su odabrali jer su želeli da njihov naslednik nasledi očev lik i karakter. Svojom iskrenošću i otvorenošću, Marija Egelja osvaja simpatije publike i pokazuje da je srećna i ispunjena kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading